Η Δέσποινα Βανδή βρέθηκε καλεσμένη στο νέο επεισόδιο της Μαρίας Σολώμου στο διαδίκτυο της κανάλι στο Youtube που ανέβηκε το βράδυ της Πέμπτης 27/06 και η δημοφιλής τραγουδίστρια μίλησε στην ηθοποιό για τις δυσκολίες που βιώσε τα τελευταία χρόνια και το βάρος που ένιωθε.

Αναλυτικότερα η Δέσποινα Βανδή εκμυστηρεύτηκε στη Μαρία Σολωμού πως «τώρα που κοιτάζω πίσω, αντιλαμβάνομαι ότι με έναν τρόπο είχα βαρύνει μάλλον στη δεκαετία των 40 – 50. Στα 30 μου είχα κάνει ήδη πράγματα αλλά μετά ήρθαν τα δυο μου παιδιά. Βαραίνεις όμως όταν δεν περνάς καλά όποια δεκαετία κι αν είναι αυτή και σε βρει. Βαραίνεις. Αυτό που οφείλεις και χρωστάς στον εαυτό σου είναι το εξής».

«Δεν σημαίνει ότι γίνεσαι κακή μάνα με το να κάνεις πράγματα και για τον εαυτό σου. Εγώ δεν επέτρεπα να κάνω πράγματα για τον εαυτό μου. Ήταν τα παιδιά μου πάνω από όλα, να φροντίζω αυτά και η δουλειά μου ήταν σε δεύτερη μοίρα. Ήταν τα παιδιά μου και ήμουν μια που έτρεχε μονίμως γύρω από αυτό το φροντιστικό πράγμα. Ο εαυτός μου ήταν κάπου αλλού, τέρμα ρε παιδί μου, αν περίσσευε και λίγος χρόνος… εντάξει» συνέχισε η ερμηνεύτρια.

«Δεν είναι όμως καλό αυτό, Μαρία αργά η γρήγορα. Ναι ήταν πολύ καλό γιατί μεγάλωσα δυο παιδιά που έχουν αυτοεκτίμηση, στέκονται καλά στα πόδια τους, χαίρομαι που τα βλέπω και είναι δυο καλά παιδιά. Δεν είναι όμως κακό να δίνεις και χρόνο στον εαυτό σου γενικότερα, να τον προσέχεις και να τον φροντίζεις. Εγώ τον είχα χάσει τον εαυτό μου, δεν με φρόντιζα όπως έπρεπε και δεν υπήρχε ο χρόνος για να το σκεφτώ» πρόσθεσε η Δέσποινα Βανδή στη νέα της διαδικτυακή συνέντευξη.