Σε αμηχανία ήρθε ο Ηλίας Βρεττός με τις ερωτήσεις που του έκανε η Αθηναΐς Νέγκα. Η παρουσιάστρια του θύμισε παλαιότερες δηλώσεις που είχε κάνει ο τραγουδιστής που αφορούσε το σεξ, με τον Ηλία Βρεττό να της λέει: «Τώρα είναι καλό που τα βλέπει αυτά η γυναίκα μου αυτή τη στιγμή; Είναι λίγο άκομψο».

Ο Ηλίας Βρεττός είχε δηλώσει παλιότερα ότι είχε κάνει σεξ με τρεις γυναίκες σε μία μέρα και ότι είχε κάνει sex tape, ωστόσο όταν η Αθηναΐς Νέγκα έφερε ξανά αυτά τα θέματα στο προσκήνιο, ο τραγουδιστής ήρθε σε δύσκολη θέση.

«Κάθε 3-4 μήνες βλέπω σαν καινούρια είδηση ότι ο Ηλίας Βρεττός έχει κάνει έρωτα με τρεις γυναίκες μέσα σε ένα 24ωρο. Αυτό συνέβη κάποτε σε ένα Εξομολογητήριο του Θέμη Γεωργαντά. Έβγαλα μία αυθόρμητη στιγμή και έκανα μία δήλωση που δεν αισθάνομαι καθόλου υπερήφανος τώρα που είμαι παντρεμένος», είπε αρχικά.

«Μπορεί να κάνεις μία δήλωση σε μία στιγμή της ζωής σου, που είσαι μόνος σου. Τώρα όντας παντρεμένος, όντας πολύ καλά με τη γυναίκα μου, το να βγαίνω και να συζητάω για αυτά τα πράγματα… και να ακούει αυτή τη στιγμή, η μαμά μου, ο μπαμπάς μου, ο πεθερός μου, η γυναίκα μου, είναι λίγο άκομψο», συμπλήρωσε. Πάντως, η Αθηναΐς Νέγκα τόνισε ότι δεν είναι κακό κανείς να μιλάει ανοιχτά χωρίς να στρογγυλεύει γωνίες.