Η Μαρίνα Σάττι κέρδισε το βραβείο «Καλλιτέχνης POP» στα χθεσινοβραδινά Mad VMA 2024 και η Αθηναΐς Νέγκα την κάλεσε στη σκηνή με έναν… ιδιαίτερο τρόπο.

«Θα μπορούσα να χασμουρηθώ, αλλά δεν θα το κάνω, γιατί την εκτιμώ πάρα πολύ ως τραγουδίστρια. Αν και διαφωνώ μαζί της. Μαρίνα έλα!», είπε αναφερόμενη στο βίντεο που προκάλεσε σάλο και έδειχνε τη Μαρίνα Σάττι να χασμουριέται την ώρα που έδινε συνέντευξη η εκπρόσωπος του Ισραήλ στη Eurovision.

Η Μαρίνα Σάττι δεν σχολίασε και είπε: «Είναι η πρώτη μου φορά εδώ, το πρώτο μου βραβείο. Σας ευχαριστώ πάρα πολύ. Ήταν μία χρονιά ενδιαφέρουσα. Έμαθα πολλά πράγματα, κέρδισα πολλά πράγματα, κάποια πράγματα έχασα… Ήθελα να σας ευχαριστήσω πάρα πολύ για την αγάπη και τη στήριξη σας».

Δείτε το βίντεο με την αντίδραση της τραγουδίστριας όταν άκουσε το καρφί:

Η ανάρτηση της Νέγκα μετά τα βραβεία για όσα είπε

Ώρες μετά από τα μουσικά βραβεία, η δημοσιογράφος έγραψε στο Twitter: «Αν έχω εκφράσει πως διαφωνώ πολύ με κάποιον δεν μπορώ να ενθουσιαστώ μαζί του λίγες μέρες αργότερα, θα ήταν υποκρισία. Δεν είμαστε νήπια όλα να τα γυρίζουμε. Εκτιμώ ειλικρινώς το ταλέντο. Στην εποχή που δεσπόζει το “είμαι ο εαυτός μου”, υπάρχει και η δύσκολη ακεραιότητα, διαλέγεις».