Για τη γνωριμία του με την Αλίκη Βουγιουκλάκη και για τον έρωτά της με τον Γιώργο Ηλιάδη, ο οποίος πέθανε χθες, Δευτέρα, μίλησε ο Σταμάτης Κραουνάκης.

«Έχω ζήσει μερικά από αυτά τα πράγματα της Αλίκης λόγω της στενής μου φιλίας με τη Νινέτα Λεμπέση, που ήταν δικός της άνθρωπος και παρούσα σε όλα αυτά τα γεγονότα. Αυτό που πρέπει να επισημάνουμε σήμερα και ίσως έχει σημασία: πρέπει να ζούμε τη ζωή και τους έρωτες κανονικά, φτάνει. Δεν χρειάζεται άλλο να είμαστε υπόδουλοι του ποιοι είμαστε», είπε αρχικά μουσικοσυνθέτης, μιλώντας στο «Στούντιο 4» της ΕΡΤ.

«Έκανε κακό στον εαυτό της. Εκεί έγραψε η Νικολακοπούλου το “Πρόστιμο” και λέει η Αλίκη στο στούντιο: “το πλήρωσες το πρόστιμο, Αλίκη Βουγιουκλάκη”. Άλλαξε τον στίχο (σ.σ. γιατί ταυτίστηκε). Το χρέος μας απέναντι σε αυτή τη ζωή είναι να μην αφήνουμε τους έρωτες να φεύγουν σαν το νερό μέσα από τα δάχτυλα» τόνισε.

«Εγώ νομίζω ότι ντρεπόμαστε την πληγή, γι’ αυτό τα κάνουμε όλα αυτά. Τρομοκρατούμαστε στην πιθανότητα της ήττας ή μίας προδοσίας. Η ζωή όμως χωρίς αυτά είναι ένα τίποτα», υπογραμμίζει ο Σταμάτης Κραουνάκης κλείνοντας το θέμα.