Μετά το τραγούδι όλο νόημα με το οποίο ξεκίνησε την εκπομπή της στις 15 Ιουνίου («Το δικό μας το σπίτι σε άλλον νοικιάστηκε»), όλα δείχνουν πως η Μπέττυ Μαγγίρα δεν θα συνεχίσει τη νέα τηλεοπτική σεζόν την εκπομπή του Σαββατοκύριακου στον ΑΝΤ1.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ της εκπομπής «Πρωινό Σουσού», η παρουσιάστρια αποχωρεί επίσημα από τον ΑΝΤ1, καθώς το ραντεβού με το κανάλι δεν προχώρησε. Ο ΑΝΤ1 φαίνεται πως επιθυμεί μία infotainment εκπομπή και στη ζώνη του Σαββατοκύριακου, εκπομπή που η Μπέττυ Μαγγίρα δεν θέλει να υπηρετήσει. «Σουξέ το infotainment, εγώ θα μείνω στο entertainment» σημείωσε η Μπέττυ Μαγγίρα κατά τη διάρκεια της εκπομπής της.

«Ήταν ξεκάθαρη η Μπέττυ ότι δεν θέλει να κάνει infotainment, ήταν πολύ τίμιο από την πλευρά της» ανέφερε ο Νίκος Γεωργιάδης στην εκπομπή «Πρωινό Σουσού». «Μίλησα με τον Δημήτρη Μακαλιά και καταλαβαίνω πώς αισθάνονται. Μπορεί να αισθάνεσαι λίγο αδειασμένος, απογοητευμένος και βγαίνεις ξανά στην αγορά εργασίας» είπε η Ελένη Τσολάκη. «Είναι πολύ τίμιο ένας άνθρωπος να αποφασίζει τι θέλει να κάνει τηλεοπτικά. Η Μπέττυ είναι μια ψυχαγωγική περσόνα» συμπλήρωσε.

Σίσσυ Καλλίνη: «Μας ανακοινώθηκε ότι η εκπομπή δεν θα συνεχιστεί του χρόνου»

Η δημοσιογράφος, Σίσσυ Καλλίνη, που συνεργάζεται με την  Μπέττυ Μαγγίρα στην εκπομπή «I love Sou Kou», ρωτήθηκε για το τηλεοπτικό της μέλλον, αλλά και για το αν θα συνεχιστεί η εκπομπή και την επόμενη σεζόν.

«Δεν μπορούμε να γνωρίζουμε τις συζητήσεις που γίνονται ανάμεσα στους κεντρικούς παρουσιαστές και τα στελέχη. Εγώ είμαι πάρα πολύ ευχαριστημένη από τη χρονιά γιατί κλείνουμε με έναν πάρα πολύ καλό μέσο όρο, ήταν μια πολύ καλή εκπομπή και σε περιεχόμενο και σε κλίμα. Μας ανακοινώθηκε και επίσημα ότι η εκπομπή θα ολοκληρωθεί στις 30 Ιουνίου και ότι δεν θα συνεχιστεί του χρόνου», είπε η Σίσσυ Καλλίνη.