Δηλώσεις στην τηλεοπτική κάμερα του «Πρωινού» έκανε ο Στέφανος Τσιτσιπάς, ο οποίος ήρθε στην Ελλάδα με τη σύντροφό του, Πάουλα Μπαντόσα. Ο έλληνας τενίστας απάντησε στα πρόσφατα σχόλια της μητέρας του που αφορούσαν τη σύντροφό του.

Υπενθυμίζεται ότι η μητέρα του Στέφανου Τσιτσιπά είχε πει για την Πάουλα Μπαντόσα ότι «είναι ένα κορίτσι χωρίς αυτοπεποίθηση» προσθέτοντας ότι «δεν με ρώτησε κανείς για την επανασύνδεση.

«Δεν είναι αλήθεια αυτό. Η κυρία Μπαντόσα έχει πολλή αυτοπεποίθηση» ήταν η απάντηση του Στέφανου Τσιτσιπά, όταν ρωτήθηκε από δημοσιογράφο του ΑΝΤ1 κατά την άφιξή του με την Ισπανίδα τενίστρια για διακοπές στην Ελλάδα.

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς ρωτήθηκε αν είναι καλά στη σχέση του με την Μπαντόσα και απάντησε «φυσικά όλα είναι καλά, είμαστε φανταστικά. Το ίδιο λέει και η Μπαντόσα» ρωτώντας στη συνέχεια γελώντας στα αγγλικά «είσαι καλά,ε;».

«Δεν έχω την ευκαιρία να έρχομαι συχνά στην Ελλάδα, οπότε θα ξεκουραστώ. Το Ρολάν Γκαρός πήγε σχετικά εντάξει, φυσικά πίστευα ότι θα μπορούσε να πάει πολύ καλύτερα κυρίως λόγω των αποτελεσμάτων. Τα έδωσα όλα 100%» είπε επίσης ο Στέφανος Τσιτσιπάς.