Το γύρο του Διαδικτύου κάνει βίντεο που κυκλοφορεί τις τελευταίες ώρες, στο οποίο φαίνεται πορτιέρης σε μπαρ να αρπάζει από τον λαιμό τον γνωστό ηθοποιό του Game of Thrones, Σον Μπιν.

Η αιτία που ο γνωστός ηθοποιός έμπλεξε σε καυγά σε μπαρ στο Λίβερπουλ ήταν το ηλεκτρονικό του τσιγάρο. Ειδικότερα, υπάλληλοι του καταστήματος ύστερα από αλλεπάλληλες παρατηρήσεις και τις συστάσεις να σταματήσει να κάνει χρήση του ηλεκτρονικού του τσιγάρου, αναγκάστηκαν να λάβουν πιο αυστηρά μέτρα όπως φαίνεται και στο βίντεο.

Δείτε το βίντεο που αναρτήθηκε στην Daily Mail:

«Φερόταν σαν μα…» είπε θαμώνας

«Έμεινα πραγματικά έκπληκτος όταν κοίταξα για πρώτη φορά και τον είδα να κάθεται εκεί» είπε άνθρωπος που διασκέδαζε με την παρέα του στο ίδιο μαγαζί και πρόσθεσε: «’Όταν ο πορτιέρης πήγε κοντά του, νόμιζα ότι ήταν για μια φωτογραφία, αλλά στην πραγματικότητα ζητούσε από τον Σον να σταματήσει να ατμίζει στο μπαρ. Ο Σον συνέχισε να λέει ότι μπορούσε να κάνει ό,τι ήθελε. Για να είμαι ειλικρινής, φερόταν σαν μαλ…ς. Οι πορτιέρηδες έκαναν απλώς αυτό που κάνουν για όλους τους άλλους – και αυτό είναι δίκαιο».

Αφού έφυγε από το μπαρ για να ατμίσει την πρώτη φορά, ο Μπιν μπήκε πάλι μέσα και συνέχισε να χρησιμοποιεί το ηλεκτρονικό του τσιγάρο.

«Του ζήτησαν να φύγει, αλλά δεν ήθελε. Απλά κρατιόταν από την καρέκλα του. Ήμουν τόσο σοκαρισμένος από τον καυγά που δεν μπορούσα να κουνηθώ – το σαγόνι μου έπεσε στο πάτωμα. Στενοχωρήθηκα πραγματικά που φαινόταν πως αισθάνεται ότι μπορούσε να κάνει ό,τι ήθελε» πρόσθεσε θαμώνας του μπαρ.