Στην κάμερα της εκπομπής «Super Κατερίνα» μίλησε η ηθοποιός Βίκυ Πρωτογεράκη η οποία στη δίκη του Πέτρου Φιλιππίδη είναι μάρτυρας υπεράσπισης του συναδέλφου της. Η ηθοποιός σχολίασε τις καταγγελίες εναντίον του Πέτρου Φιλιππίδη αλλά και την αναβολή της έφεσης.

«Καλά τον είδα δόξα τω Θεώ. Έχει να πει πολλά μετά το δικαστήριο. Αν γινόταν το Εφετείο, θα έλεγα ότι είπα την προηγούμενη φορά κι ότι ξέρω για τον Πέτρο. Τον ήξερα από μικρή και δεν έχει δώσει δείγματα ανθρώπου που θα βίαζε μία κοπέλα -να φλέρταρε ναι- και θεωρώ ότι οι άνθρωποι δεν αλλάζουν για να γίνουν κάτι άλλο από αυτό που ήταν. Στο πρωτόδικο έχει αθωωθεί ευτυχώς για τον υποτιθέμενο βιασμό και για τις απόπειρες είχα πει ότι δεν υπήρχε απόπειρα γιατί οι κοπέλες, οι οποίες είπανε ότι προσπάθησαν να τις βιάσει, ανέφεραν ότι από μόνες τους έφυγαν. Αυτός τους είπε φύγετε και δεν υπήρξε κάποιος εξωτερικός παράγοντας που να εμποδίσει την πράξη» ανέφερε η Βίκυ Πρωτογεράκη στη δημοσιογράφο Μένια Κούκου.

Στην συνέχεια πρόσθεσε: «Εφόσον η δικαιοσύνη είναι αντικειμενική, θα αθωωθεί. Την τελευταία φορά που μιλήσαμε ήταν έξαλλος γιατί ένας συνάδελφός μας βγήκε και είπε για τον ίδιο διάφορα, ενώ δεν έχουν συνεργαστεί και δεν τον γνωρίζει προσωπικά. Ο Πέτρος παρακολουθεί όσα τον αφορούν. Έχω πολύ καιρό να μιλήσω με τον Πέτρο και τη σύζυγό του γιατί δουλεύουν από το πρωί μέχρι το βράδυ. Σκεφτόμουν το πόσο κακό του έχουν κάνει. Αυτό το παιδί που ήταν ταλαντούχο κι ό,τι έκανε το έκανε με την αξία του. Ας μην ανοίξουμε το στόμα μας να πούμε τι γίνεται σε αυτόν τον χώρο. Μη ζητάμε εξιλαστήρια θύματα. Είναι ένας άνθρωπος που έχει να προσφέρει πολλά και δεν ξέρω ποια είναι η διάθεσή του».