Με αφορμή την παρουσίαση του παιχνιδιού «My Man Can» στον ΣΚΑΪ, ο Φάνης Λαμπρόπουλος παραχώρησε δηλώσεις στην κάμερα της εκπομπής «Καλύτερα δε γίνεται» και τον δημοσιογράφο Σπύρο Ραφαήλ Κεραμίδα στον Alpha.

Μάλιστα, μεταξύ άλλων, ο παρουσιαστής αναφέρθηκε τόσο στα νούμερα τηλεθέασης όσο και για την… αγάπη που αναμένει να δείξει στο παιχνίδι το τηλεοπτικό κοινό.

Πιο συγκεκριμένα, ο Φάνης Λαμπρόπουλος σημείωσε χαρακτηριστικά πως «είναι καλά! Θα πω εγώ ότι δεν κοιτάζω τα νούμερα τηλεθέασης; Από πάνω είμαι, σαν το γεράκι τα κοιτάζω! Εμένα μ’ αρέσει το «My Man Can» και σαν παιχνίδι αλλά και πάλι δεν έχει νόημα αυτό. Πρέπει να το αγαπήσει και ο κόσμος. Πιστεύω ότι σιγά σιγά ή θα το αγαπήσει ή θα μας κόψουν να τελειώνουμε».

«Το θέμα είναι να δίνονται ευκαιρίες στους ανθρώπους (σ.σ. για παρουσίαση στην τηλεόραση). Άμα δίνονται, νομίζω πως πολλά παιδιά μπορούν να το κάνουν και πολύ καλύτερα από εμένα. Και αυτοί που έκαναν τηλεόραση παλαιότερα από κάπου ξεκίνησαν, μπορεί να μην υπήρχε το Ίντερνετ και τα social media, αλλά πιστεύω ότι όσο δίνονται ευκαιρίες τόσο πιο πολλά παιδιά θα ξεπετάγονται στην τηλεόραση».

«Σε αυτό το πρότζεκτ (σ.σ. το My Man Can) με πρότεινε με το ζόρι ο Γιώργος Λιανός! Θέλεις ή δεν θέλεις! Ο Λιανός με πρότεινε, ναι και του το χρωστάω. «Φρόντισε κερατά, να με βγάλεις ασπροπρόσωπο» μου είπε οπότε είχα άγχος και για τον Λιανό μήπως δεν πάει καλά το παιχνίδι» πρόσθεσε, εν συνεχεία, ο Φάνης Λαμπρόπουλος στις νέες τηλεοπτικές του δηλώσεις στην κάμερα της εκπομπής της Ναταλίας Γερμανού στον Alpha.