Για τη σχέση τους και τις δυσκολίες που αντιμετώπισαν μίλησαν, μεταξύ άλλων, ο Θανάσης Τσαλταμπάσης και η Αγοραστή Αρβανίτη.

Ειδικότερα, ο Θανάσης Τσαλταμπάσης, μιλώντας στην εκπομπή «Μαμα-δες» εξομολογήθηκε αρχικά πως «για να πω την αλήθεια, δεν έχω ζηλέψει ποτέ. Ίσως μου έχει εμπνεύσει μια περίεργη εμπιστοσύνη και γενικά, όμως, δεν ήμουν πολύ ζηλιάρης. Γενικά, κάπως έτσι αισθάνομαι. Βέβαια, είχαμε τις περίεργες στιγμές μας και έχουμε πάει και χωριστά».

«Ναι, έχουμε περάσει και περιόδους κρίσης και έχουμε περάσει και σοβαρή κρίση. Δηλαδή μπορώ να πω… πολύ σοβαρή. Αλλά αυτό είχε να κάνει με τις μεταξύ μας ισορροπίες, εμείς έπρεπε να ισορροπήσουμε το μυαλό μας, τη δουλειά, τη ζωή μας. Δεν είχε να κάνει με ζήλιες δηλαδή, αυτό θέλω να πω και γι’ αυτό τώρα επεμβαίνω. Δεν είναι δηλαδή ότι κάποιος ζήλεψε ή κάτι έγινε, απλά μεταξύ μας είχαμε χαθεί κάπου» πρόσθεσε η Αγοραστή Αρβανίτη.

«Για να πω την αλήθεια ο Θανάσης δεν την έβλεπε την κρίση. Δηλαδή εγώ πιο πολύ την είδα και είπα “πρέπει κάτι να κάνω γιατί ή θα μας βγει σε καλό ή θα μας βγει σε κακό”. Έπρεπε όμως κάτι να γίνει. Είμαι πολύ υπέρ του να αντιμετωπίζεις τα πράγματα, ακόμα και με κόστος, εμάς μας βγήκε σε πάρα πολύ καλό. Περάσαμε πολύ δύσκολα» κατέληξε η Αγοραστή Αρβανίτη.