«Για χρόνια προσευχόμουν στον Όσιο Δαυίδ να μην είμαι γκέι», είπε ο Στέφανος Κασσελάκης στον Fipster και προκάλεσε αντιδράσεις στην εκπομπή «Ακόμα δεν είδες τίποτα». Ο Κώστας Τσουρός και οι συνεργάτες του εξέφρασαν τις απόψεις τους για το συγκεκριμένο θέμα.

Αντέδρασαν στον αέρα του Mega με τις δηλώσεις του – «Προσευχόταν να μην είναι γκέι;» – «Δεν πρέπει να ακούγονται τέτοιες απόψεις»

«Τι να σχολιάσουμε τώρα σε αυτό το κομμάτι;», είπε αρχικά η Ευρυδίκη Βαλαβάνη.

Ο Κώστας Τσουρός ανέφερε: «Πραγματικά, εγώ στο άκουσμα αυτής της δήλωσης, δεν ξέρω τι να πρωτοπιάσω. Το ότι προσευχόταν σε έναν Όσιο για να μην είναι γκέι, λες και είναι ασθένεια το να είσαι γκέι; Συνήθως προστρέχουμε στους Αγίους για να μας βοηθήσει στην υγεία μας. Ζητά τη βοήθεια του Αγίου για να μην είναι γκέι;».

Ο Πάνος Κατσαρίδης πρόσθεσε: «Προφανώς τον πίεζε ψυχολογικά και δεν μπορούσε να το αντιμετωπίσει, λόγω του περίγυρού του, λόγω της κοινωνίας; Προφανώς αυτό ήταν το θέμα».

Η Ευρυδίκη Βαλαβάνη τόνισε επίσης: «Και τέτοιες απόψεις θεωρώ εγώ ότι δεν είναι σωστό να ακούγονται. Το να προσεύχομαι να μην είμαι γκέι;  Δεν μου άρεσε καθόλου αυτό που άκουσα».

Κλείνοντας, ο Κώστας Τσουρός είπε: «Φαντάζομαι ότι αυτό είναι κάτι ξένο προς την αριστερά, η σύνδεση με την εκκλησία, οπότε και μόνο του αυτό να το λέει ο Στέφανος Κασσελάκης θα έχει τους λόγους του. Ψηφοθηρικά μπορεί να κάνει ότι θέλει. Εμένα μου χτυπάει άσχημα το ότι για να μην είμαι γκέι, προσεύχομαι στους Αγίους».