Η κόρη του Μπρους Γουίλις, Ράμερ, έδωσε συνέντευξη και μίλησε για τη σχέση του πατέρα της και του παιδιού της αυτή την περίοδο που ο ηθοποιός πάσχει από αφασία.

Η Ράμερ μίλησε στο «Today show» και, σύμφωνα με την εφημερίδα «Mirror», δήλωσε πως «είναι τόσο καλός». «Πραγματικά, τον είδα λίγο πριν φύγω για τη Νέα Υόρκη και μόλις η Λου άρχισε να περπατάει λίγο, αμέσως πήγε κοντά του. Ήταν τόσο γλυκό».

«Είναι πολύ όμορφο, γιατί ο μπαμπάς πάντα μεγάλωνε κορίτσια. Είναι σαν να έχει άλλη σχέση με τα κορίτσια, αυτή τη σχέση μπαμπά-κόρης. Είναι τόσο γλυκός μαζί της», ξαναεπισήμανε.

Επίσης, αποκάλυψε ότι κόσμος την προσεγγίζει στον δρόμο και ρωτάει για την υγεία του πατέρα της, με την ίδια να τονίζει ότι αναφέρεται δημόσια στο θέμα της υγείας του, ώστε να ενημερώσει άτομα που μπορεί να αντιμετωπίζουν παρόμοιες καταστάσεις.

«Η διαφάνειά μας ως οικογένεια για το τι περνάει για μένα είναι σημαντική, γιατί μπορεί να έχει κάποιο αντίκτυπό σε μια άλλη οικογένεια, που παλεύει με αυτή την ασθένεια. Επίσης, αναζωπυρώνει την ελπίδα ότι ίσως μπορεί να βρεθεί θεραπεία ή λύση σε αυτή την κατάσταση, οπότε είναι πολύ σημαντικό», είπε η κόρη του ηθοποιού.

«Οι άνθρωποι με σταματούν στον δρόμο ή στο αεροδρόμιο, όπου κι αν είναι, και είναι διστακτικοί να ρωτήσουν διάφορα, γιατί τον αγαπούν πολύ. Ωστόσο, φαίνεται τι αντίκτυπο έχει όλο αυτό πάνω τους. Στέλνουν συνέχεια την αγάπη τους. Η αγάπη αυτή για την οικογένειά μου με κάνει να νιώθω τόσο περήφανη κόρη», ανέφερε μεταξύ άλλων.