Η Ναταλία Γερμανού αποκάλυψε στο Καλύτερα Δε Γίνεται την επικοινωνία που είχε με τον Φωκά Ευαγγελινό μετά τη Eurovision, σημειώνοντας πως ο επιτυχημένος χορογράφος είναι στενοχωρημένος για τα σχόλια που ακούστηκαν για τη συμμετοχή της Ελλάδας με τη Μαρίνα Σάττι.

Παράλληλα, η παρουσιάστρια πρόσθεσε ότι ο Φωκάς Ευαγγελινός δεν είχε ουσιαστικά μεγάλη ανάμειξη στο τελικό αποτέλεσμα και ότι είχε μία άλλη πρόταση που δεν υλοποιήθηκε, αφού η Μαρίνα Σάττι είχε πολύ ισχυρή άποψη για το πως ήθελε να εμφανιστεί στη σκηνή του Μάλμε.

«Είδα τον Φωκά Ευαγγελινό την προηγούμενη Τρίτη και τον ρώτησα και ήταν στενοχωρημένος δεν θα το κρύψω, αλλά είναι ένας αξιοπρεπής άνθρωπος και δεν κουτσομπολεύει παρασκηνιακά. Μου είπε πως όντως στενοχωρήθηκε και με τη θέση που πήραμε και με τα σχόλια που ακούστηκαν. Περιορίστηκε να μου πει ότι η Μαρίνα επειδή είναι ολοκληρωμένη παραγωγός, καλλιτέχνιδα, τραγουδοποιός και χορεύει, όντως είχε πολύ ισχυρή άποψη η ίδια για το πως ήθελε να παρουσιαστεί το act του «Ζάρι» στη σκηνή. Δεν είχε πολλή ανάμειξη ο Φωκάς στο τελικό αποτέλεσμα.

Μου ξεκαθάρισε ότι όλα είναι μία χαρά και ότι τη θαυμάζει πάρα πολύ, αλλά από την αρχή είχε τα δικά της ζητούμενα και το πως ήθελε να παρουσιαστούν στη σκηνή. Έμεινε σταθερή. Ο Φωκάς είχε άλλη ιδέα και πρόταση που δεν παρουσιάστηκε τελικά» εξήγησε η Ναταλία Γερμανού.

«Επιτρέψτε μου να πω μια καθαρά προσωπική μου άποψη με τεράστιο σεβασμό στον Φωκά με τον οποίο συνεργαστήκαμε στο «Μy number one» και περάσαμε ζάχαρη. Παρόλα αυτά σε σχέση με τη Eurovision, αν θέλεις έναν καλλιτέχνη που να κάνει ακριβώς ό,τι του λες, που να μην έχει καθόλου άποψη και να λέει ναι σε όλα, τότε επιλέγεις την «ασφαλή» λύση της Silia Kapsis ή μίας κοπέλας νέας, την οποία θα την πλάσεις όπως θέλεις και θα πάει με τα νερά σου και θα τηρήσει 100% ό,τι της προτείνεις.

Όταν διαλέγεις μία ολοκληρωμένη καλλιτέχνιδα στα πάντα, μία παραγωγό που γράφει τα τραγούδια της, δεν μπορεί να περιμένεις να μη σου πει ότι εγώ αυτό δεν θα το κάνω και θα κάνω αυτό που νιώθω καλύτερα. Αλλιώς επιλέγεις ένα νέο πλάσμα και το πλάθεις, όπως θέλεις» δήλωσε η Ναταλία Γερμανού.