Ο Στέφανος Τσιτσιπάς και η Πάουλα Μπαντόσα ήταν ένα από τα πιο αγαπημένα ζευγάρια της ελληνικής σόουμπιζ. Οι δύο τενίστες δεν έκρυβαν τον έρωτά τους και συχνά εξέφραζαν δημοσίως την αγάπη που έτρεφαν ο ένας για τον άλλον με αναρτήσεις στα social media. Δυστυχώς, όμως, το ζευγάρι αποφάσισε να δώσει τέλος στη σχέση του ξαφνιάζοντας πολλούς. Και δεν ήταν οι μόνοι…

«Ο σωστός άνθρωπος, αλλά τη λάθος στιγμή»

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς και η Πάουλα Μπαντόσα αποφάσισαν να χωρίσουν, με την ισπανίδα τενίστρια να εξηγεί τους λόγους. «Όταν ήμασταν καλά, η σχέση μας ήταν καλή. Άλλες φορές, είχαμε ο καθένας την καριέρα του και τα δικά του πράγματα. Κάποιες φορές είναι καλύτερα να τραβάς χωριστούς δρόμους», είπε αρχικά η Πάουλα Μπαντόσα στην ιστοσελίδα tennis.com και συνέχισε: «Αυτό (σ.σ. η σχέση της με τον Στέφανο Τσιτσιπά) μου θυμίζει την ιστορία της Μαρίας Σαράποβα και του Γκριγκόρ Ντιμιτρόφ, όταν συνάντησαν τον σωστό άνθρωπο, αλλά μάλλον ήταν λάθος η στιγμή. Κάπως έτσι είναι τα πράγματα και για μας».

«Δεν είναι εύκολο που από την αρχή η σχέση ήταν τόσο δημόσια. Είναι σαν να πρέπει να την τελειώσεις με τον ίδιο τρόπο. Έχουμε εξαιρετική σχέση μεταξύ μας. Είναι υπέροχος άνθρωπος και του εύχομαι τα καλύτερα. Ξέρω ότι ισχύει το ίδιο και για εκείνον. Έχω μεγάλη στήριξη από όλους, την οικογένειά μου, την ομάδα μου, τους φίλους μου. Έχω στήριξη ακόμα και από τη δική του ομάδα και οικογένεια. Όλοι μάς στηρίζουν. Στην τελική, δεν συνέβη κάτι κακό, έτσι είναι η ζωή. Ξέρω ότι θα βλεπόμαστε στο tour και ποτέ δεν ξέρεις τι θα συμβεί στο μέλλον», πρόσθεσε η Πάουλα Μπαντόσα. 

Στέφανος Τσιτσιπάς και Πάουλα Μπαντόσα

Θυμίζουμε ότι η Πάουλα Μπαντόσα ήταν εκείνη που έκανε γνωστή την είδηση του χωρισμού μέσα από το προφίλ της στο Instagram. Η Μπαντόσα έγραψε ότι αποφάσισε με τον Στέφανο Τσιτσιπά να χωρίσουν και ότι προχωρούν ως φίλοι, με σεβασμό ο ένας για τον άλλον, στα χωριστά μονοπάτια τους. Η διάσημη τενίστρια ζήτησε από τον κόσμο να σεβαστεί την προσωπική της ζωή και ευχαρίστησε για την υποστήριξη τους φίλους και την οικογένειά της.

Αναλυτικά, η Πάουλα Μπαντόσα έγραψε για τον χωρισμό της με τον Στέφανο Τσιτσιπά τα εξής:

«Ύστερα από προσεκτική σκέψη και πολλές όμορφες στιγμές μαζί, ο Στέφανος και εγώ αποφασίσαμε να χωρίσουμε φιλικά τους δρόμους μας. Μοιραστήκαμε ένα ταξίδι γεμάτο αγάπη και μάθηση, και ως φίλοι με αμοιβαίο σεβασμό επιλέγουμε τώρα να προχωρήσουμε στα δικά μας μονοπάτια. Είμαστε ευγνώμονες για την υποστήριξη των φίλων μας, των οικογενειών μας και όλων όσοι υπήρξαν μέρος της ιστορίας μας. Καθώς μεταβαίνουμε σε αυτό το νέο κεφάλαιο της ζωής μας, συνεχίζουμε να ευχόμαστε ο ένας στον άλλον μόνο τα καλύτερα σε όλες τις προσπάθειές μας. Ζητάμε ευγενικά την προστασία της ιδιωτικής μας ζωής κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου και σας ευχαριστούμε για την κατανόηση και τον σεβασμό σας».

Εκτός από τον Στέφανο Τσιτσιπά και την Πάουλα Μπαντόσα, ακόμα 4 διάσημα ζευγάρια αποφάσισαν να τραβήξουν χωριστούς δρόμους. Ας δούμε ποια είναι:

Τατιάνα Μπλάτνικ – Νικόλαος

O Νικόλαος και η Τατιάνα Μπλάτνικ έκαναν γνωστό με μια κοινή ανακοίνωση τον χωρισμό τους ύστερα από 14 χρόνια γάμου. «Ο πρίγκιπας Νικόλαος και η πριγκίπισσα Τατιάνα έπειτα από δεκατέσσερα χρόνια κοινής ζωής αποφάσισαν να προχωρήσουν στη λύση του γάμου τους. Και οι δύο εκφράζουν τη δυσκολία της απόφασης αυτής, τη βαθιά εκτίμηση και τον σεβασμό που τρέφουν ο ένας για τον άλλο, αλλά και την αγάπη με την όποια πορεύτηκαν όλα αυτά τα χρόνια.

Οι ίδιες αξίες σεβασμού και κατανόησης θα αποτελέσουν και τη βάση της σχέσης τους στο μέλλον, μια σχέση βαθιάς και ειλικρινούς φιλίας. Θα συνεχίσουν να ζουν και να δραστηριοποιούνται στην Ελλάδα, τον τόπο που και οι δύο αισθάνονται σπίτι τους. Η Οικογένεια θα βρίσκεται πάντα στο πλευρό τους. Ευχαριστούμε πολύ για τον σεβασμό και τη διακριτικότητά σας. Γραφείο πρώην Βασιλικής Οικογένειας της Ελλάδος», αναφέρει η ανακοίνωση της οικογένειας.

Tο ζευγάρι ανέβηκε τα σκαλιά της εκκλησίας στις Σπέτσες τον Αύγουστο του 2010.

Αθηνά Οικονομάκου – Φίλιππος Μιχόπουλος

H Αθηνά Οικονομάκου και ο Φίλιππος Μιχόπουλος αποφάσισαν να τραβήξουν χωριστούς δρόμους ύστερα από 10 χρόνια κοινής πορείας, σύμφωνα με ανακοίνωση που εστάλη στα μέσα ενημέρωσης την Παρασκευή 26 Απριλίου. 

Η ανακοίνωση του ζευγαριού:

«Έπειτα από 10 χρόνια κοινής διαδρομής και την απόκτηση των δύο παιδιών μας, είμαστε στη δυσάρεστη θέση να ανακοινώσουμε τη λύση του γάμου μας.

Τα παιδιά μας είναι αυτά που θα μας ενώνουν για πάντα και, ως στοργικοί γονείς, θα είμαστε συνεχώς δίπλα τους με απεριόριστη αγάπη. Η ψυχική τους ισορροπία είναι η προτεραιότητά μας σε αυτό το νέο κεφάλαιο της ζωής μας και ζητούμε την κατανόησή σας, προκειμένου να διασφαλίσουμε την ιδιωτικότητα των παιδιών μας και να τα προστατεύσουμε από αδικαιολόγητη δημοσιότητα και προσοχή.

Για αυτό τον λόγο, απευθύνουμε ισχυρή σύσταση προς τα ΜΜΕ να χειριστούν με ευαισθησία και σεβασμό την κατάσταση αυτή και να αποφεύγεται η δημοσίευση ή αναδημοσίευση σχετικών ειδήσεων, με σκοπό την προστασία της ψυχικής ευημερίας τους και την ομαλή μετάβαση των παιδιών μας στη νέα αυτή πραγματικότητα.

Σας ευχαριστούμε πολύ εκ των προτέρων για την κατανόηση και την προθυμία σας να σεβαστείτε την αυτονόητη αυτή απαίτησή μας».

Να θυμίσουμε πως τον Φεβρουάριο είχαν κυκλοφορήσει φήμες που ήθελαν την Αθηνά Οικονομάκου και τον Φίλιππο Μιχόπουλο να παίρνουν διαζύγιο και η ηθοποιός είχε απαντήσει στα συγκεκριμένα δημοσιεύματα λέγοντας: «Δεν παρακολουθώ τα δημοσιεύματα που λένε ότι χώρισα. Πρέπει κάτι να γραφτεί, προφανώς δεν υπάρχει κάτι άλλο, ασχολούμαστε με τέτοιου είδους θέματα».

Η Αθηνά Οικονομάκου και ο Φίλιππος Μιχόπουλος έκαναν τον πρώτο τους γάμο, πολιτικό, στο Γύθειο. Έναν χρόνο μετά, στις 6 Οκτωβρίου του 2018, το ζευγάρι παντρεύτηκε και με θρησκευτικό γάμο στη Μύκονο.

https://www.instagram.com/p/CUsg2FgNOe7/?utm_source=ig_embed&ig_rid=f88a2194-41c1-4d91-a8f7-7b9883519254

Στις 14 Μαρτίου του 2018, η Αθηνά Οικονομάκου και ο Φίλιππος Μιχόπουλος έγιναν για πρώτη φορά γονείς κρατώντας στην αγκαλιά τους τον Μάξιμο. Η οικογένειά τους μεγάλωσε όταν στις 9 Ιουνίου του 2021 ήρθε στον κόσμο η κόρη τους, Σιέννα.

Κρυσταλλία – Δημήτρης Πλατανιάς

Δημήτρης Πλατανιάς - Κρυσταλλία Ρήγα
Kρυσταλλία Ρήγα – Δημήτρης Πλατανιάς

Η γνωστή τραγουδίστρια, Κρυσταλλία, αποκάλυψε στην εκπομπή «Breakfast@star» πως χώρισε, μετά από 5 χρόνια γάμου, από τον σύζυγό της, Δημήτρη Πλατανιά, με τον οποίο έχει αποκτήσει ένα παιδί.

Για τον χωρισμό της, η Κρυσταλλία είπε χαρακτηριστικά: «Όταν κάτι αλλάζει ή τελειώνει ή ξεκινάει κάτι άλλο, σίγουρα, χωρίς δεύτερη σκέψη, γίνεται μόνο για καλό. Είμαι πολύ χαρούμενη και γι’ αυτήν την αλλαγή που έχει έρθει. Ανοίγει μια άλλη πόρτα και με πάει κάπου παρακάτω. Στο παιδί εννοείται ότι μιλήσαμε, από τις πρώτες μέρες. Όταν ήμασταν σίγουροι ότι δεν συμπορευόμαστε σαν ζευγάρι, κάναμε συζήτηση για να μπει κι αυτός σε μια άλλη σελίδα. Είπαμε ότι “σε αγαπάμε, σε λατρεύουμε, αλλά για να είμαστε χαρούμενοι θα είμαστε χωριστά”. Είμαι χαρούμενη για την απόφαση που πήρα και θέλω να ζω στην αλήθεια, θέλω να ζω σε μια αληθινή σχέση, σε μια υγιή σχέση».

Το ζευγάρι γνωρίστηκε το 2010 στα γυρίσματα ενός βιντεοκλίπ της Κρυσταλλίας, το οποίο σκηνοθετούσε εκείνος. Ερωτεύτηκαν αμέσως και 9 χρόνια αργότερα, ανέβηκαν τα σκαλιά της εκκλησίας, τον Σεπτέμβρη του 2019.

Βάλια Χατζηθεοδώρου – Νίκος Παππάς

Βάλια Χατζηθεοδώρου - Νίκος Παππάς

Χωριστούς δρόμους φέρονται να αποφάσισαν να τραβήξουν ο υποψήφιος ευρωβουλευτής με τον ΣΥΡΙΖΑ, Νίκος Παππάς, και η παρουσιάστρια, Βάλια Χατζηθεοδώρου, οι οποίοι μπορεί να πέρασαν μαζί τις διακοπές του Πάσχα, αλλά πλέον δεν ακολουθούν ο ένας στον άλλον στο Ιnstagram.

Όπως αποκάλυψε ο Νίκος Γεωργιάδης στην εκπομπή «Πρωινό ΣουΣου» του OPEN, έχουν εξαφανιστεί και τα likes που είχαν κάνει ο ένας στον άλλο, πράγμα που σημαίνει πως πιθανότατα το ζευγάρι έχει προχωρήσει και σε block.

«Υπάρχει μία έντονη φημολογία ότι η Βάλια Χατζηθεοδώρου και ο σύντροφός της δεν είναι πια μαζί. Δεν ακολουθεί ο ένας τον άλλον στο Instagram. Και επειδή έχουνε σβηστεί και τα likes, ίσως δεν μιλάμε μόνο για unfollow, αλλά μιλάμε για block. Αυτό δείχνει ότι μάλλον κάτι έχει γίνει τις τελευταίες ημέρες, γιατί ήταν μαζί στην Πάρο το Πάσχα», είπε χαρακτηριστικά ο Γεωργιάδης για τον Νίκο Παππά και τη Βάλια Χατζηθεοδώρου.

Η σχέση της Βάλιας Χατζηθεοδώρου και του Νίκου Παππά φαίνεται να ξεκίνησε πέρυσι και μάλιστα υποδέχτηκαν το νέο έτος μαζί στη Νέα Υόρκη. Λίγο καιρό μετά επιβεβαίωσαν τη σχέση τους με βίντεο στο TikTok, το οποίο πλέον δεν υπάρχει.