Σε μια πολύ προσωπική εξομολόγηση προχώρησε ο Νίκος Μπάρκουλης μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο Tik Tok. Ο γιος του αείμνηστου Ανδρέα Μπάρκουλη, εξομολογήθηκε ότι έχει βιώσει απιστία σε μία από τις σχέσεις του και μάλιστα το ανακάλυψε με τον αρκετά σοκαριστικό τρόπο.

«Αυτή η ιστορία είναι από το 2019-2020 ήμουν με μία κοπέλα. Βγαίνω μία ημέρα στο κέντρο και έρχεται στη συζήτηση αυτή η κοπέλα και ξεκινάνε και λέει ο ένας “ρε φίλε εγώ έκανα κάτι με αυτή σήμερα”.

Εγώ έπαθα υπαρξιακό σοκ αλλά δεν ήταν τίποτα μπροστά σε αυτό που έρχεται. Γυρνάει ο άλλος και λέει “εγώ έκανα κάτι μαζί της χτες”. Εγώ γύρισα τον κοίταξα, προσπάθησα να μην δείξω κάτι. Και αρχίζει και είμαστε 10 άτομα και λέει ο καθένας “και εγώ έκανα κάτι μαζί της”.

Και μου λένε αναλυτικά τι έχουν κάνει πώς το έχουν κάνει. Και ένας βγάζει να μου δείξει μία selfie που τον φιλάει. Και είμαι μες στο κέντρο, παρέλυσαν τα πόδια μου. Λέω δεν γίνεται να το ζω αυτό. Ένιωθα κάτι για αυτή την κοπέλα» ανέφερε μεταξύ άλλων ο Νίκος Μπάρκουλης στο βίντεο που δημοσίευσε στο Tik Tok με τίτλο «Storytime από όταν έφαγα κέρατο».