Η Σελίν Ντιόν έχει κερδίσει πέντε Grammy, είναι παγκόσμιο είδωλο και περήφανη μητέρα. Η τραγουδίστρια του «Power of Love» έχει τρία παιδιά με τον εκλιπόντα σύζυγό της, René Angélil, ο οποίος πέθανε από καρκίνο το 2016.

«Αυτό που με κάνει πιο περήφανη είναι ότι είμαι μητέρα», δήλωσε η Ντιόν το 2017, σύμφωνα με το Business Insider. «Έχω τρία υπέροχα παιδιά και μέσα από αυτά βλέπω τον σύζυγό μου και σήμερα μου δίνουν τη δύναμη να συνεχίσω να υπάρχω».

Όλα όσα πρέπει να ξέρετε για τα τρία παιδιά της Σελίν Ντιόν

Ο René-Charles Angélil είναι 23 ετών και το μεγαλύτερο παιδί της τραγουδίστριας. Ο René-Charles γεννήθηκε στη Φλόριντα στις 25 Ιανουαρίου 2001 και πήρε το όνομά του από τον πατέρα του. Ως πρωτότοκο παιδί του διάσημου τραγουδιστή, βρέθηκε αμέσως στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος. Η Ντιόν θυμήθηκε την τρέλα των μέσων ενημέρωσης κατά τη γέννησή του, όταν βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή του James Corden το 2019.

«Γεννάω το πρώτο μου παιδί και δεν τον έχω καν στην αγκαλιά μου ακόμα», θυμήθηκε. «Κοιτάζω προς τα αριστερά, και υπάρχει μια τηλεόραση, όπου ο γιατρός ανακοινώνει ζωντανά πως πρόκειται για ένα όμορφο, υγιές αγόρι, 3,4 κιλών. Και λέω στον εαυτό μου: “Το μωρό μου είναι στην τηλεόραση και δεν το έχω καν στην αγκαλιά μου”. Έτσι έκλεισα την τηλεόραση». Η Ντιόν συνηθίζει να ανεβάζει τον René-Charles σε αναρτήσεις στο Instagram, όταν έχει γενέθλια ή μιλά σε συνεντεύξεις της για αυτόν.

Μετά τον θάνατο του πατέρα του το 2016, ο έφηβος τότε René-Charles έδωσε έναν συγκινητικό λόγο στην κηδεία του. Λίγους μήνες αργότερα, ο ίδιος εξέπληξε την Ντιόν απονέμοντάς της το Icon Award στα Billboard Music Awards 2016. Η Ντιόν συγκινήθηκε αμέσως και του ζήτησε να μείνει μαζί της στη σκηνή, ενώ εκείνη έβγαζε λόγο.

Σε συνέντευξή του στην εφημερίδα Montreal Gazette το 2018, ο René-Charles, ο οποίος τότε κυκλοφορούσε ραπ και R&B μουσική με το καλλιτεχνικό όνομα Big Tip, δήλωσε ότι η μητέρα του «υποστήριζε πολύ» τα μουσικά του εγχειρήματα. Είπε, επίσης, ότι δεν ήθελε να επωφεληθεί από τη φήμη της, επειδή «θέλω να αποδείξω στον εαυτό μου ότι είμαι ικανός να το κάνω». «Στο τέλος της ημέρας, αυτό είναι που μετράει περισσότερο για μένα: να φτιάξω το όνομά μου μόνος μου», είπε.

Τα δίδυμα της Ντιόν, ο Nelson και ο Eddy, είναι 13 ετών. Η Ντιόν γέννησε τον Nelson και τον Eddy με καισαρική τομή στη Φλόριντα στις 23 Οκτωβρίου 2010. Τα ονόματά τους είναι εμπνευσμένα από τον πρώην πρόεδρο της Νότιας Αφρικής, Νέλσον Μαντέλα, και τον Γάλλο τραγουδοποιό Eddy Marnay, ο οποίος εργάστηκε για αρκετά από τα άλμπουμ της Ντιόν. Λίγους μήνες μετά τη γέννησή τους, η Ντιόν έδωσε στην Όπρα Γουίνφρεϊ μια εσωτερική ματιά της ζωή της στο σπίτι, με τα νεογέννητα δίδυμα.

«Έχουν πολύ διαφορετικές προσωπικότητες, αλλά και οι δύο τους λατρεύουν να ξυπνούν πρωί-πρωί και να πηγαίνουν στην ντουλάπα τους και να αποφασίζουν τι θα φορέσουν», είπε για τα δίδυμα σε άλλη συνέντευξή της το 2013.

Και τα τρία παιδιά της Dion συνεχίζουν να υποστηρίζουν τη μαμά τους εντός και εκτός σκηνής. Το 2019, την συνόδευσαν στη σκηνή κατά τη διάρκεια της τελευταίας βραδιάς της παραμονής της στο Λας Βέγκας. Πιο πρόσφατα, η οικογένεια παρακολούθησε μαζί έναν αγώνα χόκεϊ. Η έξοδος σηματοδότησε την πρώτη μεγάλη δημόσια εμφάνιση της Ντιόν από τότε που μοιράστηκε το 2022 ότι διαγνώστηκε με το σύνδρομο του δύσκαμπτου ανθρώπου.