Στην εκπομπή «Night Out» με τον Θεοχάρη Ιωαννίδη που μεταδόθηκε τις πρώτες πρωινές ώρες της Τετάρτης (6/12) η Ναταλία Γερμανού μίλησε για τους φόβους που είχε στην επαγγελματική και προσωπική της ζωή και πως με τον καιρό κατάφερε να τους αντιμετωπίσει.

«Ήμουν ένα ήσυχο παιδί, καλή μαθήτρια σχετικά. Ξεκίνησα να δουλεύω κατευθείαν με το που τελείωσα το σχολείο γιατί αυτό ήθελε ο πατέρας μου. Δεν ήμουν επαναστατημένο εφηβάκι. Είναι τρομερή κωλοφαρδία να έχεις πατέρα τον Γερμανό και να μπαίνεις σε αυτόν τον χώρο γιατί τις ανοίγει τις πόρτες», είπε αρχικά και συνέχισε:

«Όταν πήγα στην πρώτη μου δουλειά μου διευθυντής ήταν ο Παύλος Μπακογιάννης και μου είπε μία φράση που μου είπαν πολλά αφεντικά μετά: “Το γεγονός ότι είσαι η κόρη του Γερμανού με κάνει να σε δοκιμάσω. Για κανέναν λόγο δεν θα σε κρατήσω αν δε μου κάνεις”. Ο Φρέντυ σιχαινόταν να υποχρεώνεται κυρίως για την κόρη του. Πιο εύκολα θα υποχρεωνόταν για τη γυναίκα του παρά για την κόρη του. Αυτό έκανε τους συναδέλφους να με κοιτάνε με φοβερή καχυποψία και κατέβαλα τη διπλάσια προσπάθεια να με δεχτούν.

Ήμουν δειλή, δεν διεκδικούσα ούτε στο ελάχιστο όσα μου άξιζαν, μέχρι πριν από κάποια χρόνια. Ξύπνησα ένα πρωί και είπα “ως εδώ”. Δεν ξέρω τι εσωτερικές ζυμώσεις συνέβησαν μέσα μου αλλά άρχισα να διεκδικώ στη δουλειά μου, στη ζωή μου, να πατάω πιο σταθερά στα δυο μου πόδια και να δέχομαι τον εαυτό μου όπως είναι.

Θα έλεγα στον νεότερο εαυτό μου “μη φοβάσαι”. Ήμουν πολύ φοβιτσιάρα. Είχα ανασφάλειες ατελείωτες. Όχι ότι τις έχω ξεπεράσει τώρα, έχω αρκετές ακόμα».

«Φοβόμουν τα πάντα»

Έπειτα, η Ναταλία Γερμανού μίλησε και για τους φόβους που είχε στην προσωπική της ζωή. «Φοβόμουν τα πάντα, τη μοναξιά, φοβόμουν να μείνω χωρίς σύντροφο, πήγαινα από τον έναν στον επόμενο, ήμουν σαν τη μαϊμού που πήγαινε από το ένα κλαδί στο άλλο. Με το που τελείωνε μια σχέση λες και ήταν έτοιμος ο επόμενος σύντροφος. Ήταν σαν σκυταλοδρομία. Δεν μπορούσα να μείνω μόνη μου ούτε πέντε μέρες».

«Και τώρα μου φαίνεται το πιο φυσιολογικό πράγμα του κόσμου η ανεξαρτησία μου, δεν την αποκαλώ καν μοναξιά. Είναι σπουδαίο πράγμα και υποτιμημένο. Επίσης πολύ σπουδαίο πράγμα η συντροφικότητα», πρόσθεσε, ενώ παραδέχθηκε πως έχει ζητήσει πολλές φορές συγγνώμη στη ζωή της.

Το μέλλον

Ακολούθως μίλησε και για όσα έχει πετύχει, αλλά και κάποια πράγματα που θέλει να κάνει. «Έχω καταφέρει πολλά. Θα ήμουν αχάριστη αν σου έλεγα κάτι άλλο. Ένα από τα πράγματα που έχω σαν όνειρο είναι το γράψιμο. Έχω γράψει ένα βιβλίο και τώρα είναι στα σκαριά το επόμενο. Φαντάζομαι κάπως έτσι τον εαυτό μου να τελειώνει την καριέρα μου.

Γλυκάθηκα πάρα πολύ με το Secret Song και αυτό που λέμε βραδινή ζώνη. Το κατάλαβα την ώρα που το έκανα. Έχω απωθημένο ένα ωραίο late night show, ένα σπίτι με μεγάλο κήπο για να έχω πολλά σκυλιά αδέσποτα για να τους δίνω τροφή» είπε.

Και εξέπληξε με μια άλλη επιθυμία της: «Μακάρι να μου ζητήσει τράπερ να του γράψω στίχους. Θα ήθελα πολύ να το δοκιμάσω. Είναι μια μουσική που δεν την ξέρω, ακούω τα τραγούδια που δεν είναι πολύ ακραία και θα μου άρεσε να μου πει ένας τράπερ “γιο θειά θες;”. Έτσι θα με δουν αυτά τα παιδιά!».

«Είμαι πάρα πολύ σκύλα στη δουλειά»

Μιλώντας για τη δουλειά της και τα στάνταρ που βάζει στον εαυτό της, ανέφερε: «Λέω πάντα τη γνώμη μου χωρίς να προσβάλλω. Όταν υπάρχει ένα κοινωνικό θέμα που θέλω να το σχολιάσω, θα το κάνω. Ευτυχώς βρίσκομαι σε ένα περιβάλλον επαγγελματικό που συμφωνούνε με την προσωπικότητά μου, δεν πάω με τα νούμερα αλλά με το τι με κάνει εμένα να νιώθω καλά».

«Βλέπω πολλή τηλεόραση. Η τηλεόραση εξελίσσεται. Η εξέλιξη δεν είναι ποτέ μόνο καλή ή κακή. Πρέπει να ακροαστεί τη νεολαία, αυτό το περιζήτητο κοινό 18-54 με αποτέλεσμα να γίνεται χειρότερη, να αποκτά μια να μην πω τη λέξη τρασίλα. Όμως υπάρχουν ακόμα καλά πράγματα στην τηλεόραση, πολύ καλές εκπομπές», πρόσθεσε και υπογράμμισε πως: «Το μυστικό της επιτυχίας είναι η αυθεντικότητα των μπροστά. Είμαστε μια πολύ δεμένη παρέα». Επιπλέον, αποκάλυψε πως από την τηλεόραση βιοπορίζεται και πληρώνει το δάνειο του σπιτιού της.

«Αυστηρή; Χάλια. Έχω υπάρξει πολύ αυστηρή. Ήμουν ανελέητα σκληρή με τον Δημήτρη Πανόπουλο την πρώτη χρονιά που ήταν μαζί μας. Του είπα “άνθρακες οι θησαυροί”. Ήρθε σε μένα σκληροπυρηνικά οπλισμένος. Του είπα δεν είσαι καλός και μου είπε “του χρόνου θα είμαι”. Και ήταν. Ήταν ο μόνος που εισέπραξε το πιο αυστηρό μου πρόσωπο στη δουλειά.

Είμαι πάρα πολύ σκύλα στη δουλειά αλλά πρώτα σε μένα και μετά με τους άλλους. Είμαι τελειομανής. Ό,τι έχει ψεγάδι η εκπομπή εγώ τα ακούω, ακόμα και αν είναι το μοντάζ».