Ο Κώστας Τσουρός ήταν καλεσμένος του Θεοχάρη Ιωαννίδη στο «Night Out». Μαζί συζήτησαν για την τηλεόραση, τις δύσκολες προσωπικές σχέσεις πίσω από τις κάμερες, αλλά και άγνωστες πτυχές από την έως τώρα πορεία του.

Μάλιστα, ο παρουσιαστής του Mega αποκάλυψε πως παλιότερος συνεργάτης του είχε φτιάξει ψεύτικο λογαριασμό στα social media με σκοπό να τον σχολιάζει αρνητικά.

«Έχω ακούσει πάρα πολλά πράγματα στην πορεία μου μέχρι τώρα. Δηλαδή έχω ακούσει μέχρι και τραγικά πράγματα που θίγουν και την υπόληψη μου. Δεν θα ήθελα να αναφερθώ συγκεκριμένα, υπήρχαν όμως στιγμές που με είχαν μπλέξει σε ιστορίες, στις οποίες δεν ήμουν εγώ υπεύθυνος για αυτές. Θέλω να τα αφήσω πίσω αυτά, γιατί πραγματικά προχωράμε, αλλά θέλω να πω ότι ο ανταγωνισμός κάνει πάντα κάποιους ανθρώπους να λειτουργούν έτσι. Καβγάδες υπάρχουν, διαφωνίες υπάρχουν, αλλά πρέπει να είναι μέχρι εκεί. Τα πιο πάνω και τα πιο χοντρά, που κάποιες φορές ενδεχομένως και να μου καταλόγισαν, τα οποία ήταν ψέματα, γίνονται για συγκεκριμένους λόγους» σημείωσε ο Κώστας Τσουρός και πρόσθεσε:

«Υπάρχουν κάποια πράγματα στον χώρο μας, τα οποία ενδεχομένως ο κόσμος δεν τα γνωρίζει και πρέπει να τα ξέρει, όπως άνθρωποι που μπορεί να είναι δίπλα σου και έχουν ψεύτικο λογαριασμό στο Twitter όπου γράφουν για σένα για να σε κατακρίνουν. Αντίστοιχα μπορεί να γράφουν “τι καλός” ή “τι καλή που είναι” για τον εαυτό τους, ώστε να βλέπουν ότι για μένα λένε καλά σχόλια και για τον δίπλα λένε κακά. Συμβαίνει και το είχα ψάξει κάποια στιγμή γιατί μου είχε κάνει τρομερή εντύπωση» ανέφερε ο δημοσιογράφος και παρουσιαστής και στη συνέχεια έγινες πιο αποκαλυπτικός:

«Πριν πολλά χρόνια έβλεπα συγκεκριμένους λογαριασμούς, οι οποίοι εκθείαζαν κάποιους από την εκπομπή που βρισκόμουν, κατηγορώντας μονίμως ή έχοντας απαξιωτικά σχόλια για κάποιους άλλους. Επειδή το έψαξα, συνειδητοποίησα ότι αυτοί οι άνθρωποι βρίσκονταν στο ίδιο γραφείο με μένα και το λέω πρώτη φορά αυτό, δεν το έχω ξαναπεί».

Κώστας Τσουρός για Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: «Δεν θα συνεργαζόμουν μαζί της – Δεν κρίνουμε κάποιον διαφορετικά επειδή έγινε μανούλα»

Ο Κώστας Τσουρός κλήθηκε να απαντήσει σε ερωτήσεις που του έκανε η ομάδα του στο «Ακόμα δεν είδες τίποτα». Μάλιστα μία από αυτές που δέχτηκε από την Ευρυδίκη Βαλαβάνη ήταν αν υπάρχει κάποιος παρουσιαστής που δεν συμπαθούσε αλλά τελικά όταν τον γνώρισε, αναθεώρησε. Ο δημοσιογράφος απάντησε τότε για την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου.

«Χωρίς να έχω προσωπική εικόνα για τη συγκεκριμένη γυναίκα και ενώ παλιότερα είχα πει ότι δεν θα δούλευα ποτέ μαζί της – εξακολουθώ να λέω ότι δεν θα δούλευα ποτέ μαζί της. Νιώθω ότι έχει φτιάξει το προφίλ της σε σχέση με αυτό που βλέπω εγώ. Είχα την εικόνα που είχε πολύς κόσμος για εκείνη. Μια κοπέλα που μπήκε στον χώρο της παρουσίασης έτσι ξαφνικά, σαν αλεξιπτωτίστρια. Δεν είχαν ακουστεί και τα καλύτερα, αλλά εντάξει έχουν περάσει πολλά χρόνια, στην πορεία των χρόνων και εγώ ένιωσα ότι είναι διαφορετική.

Δεν θα συνεργαζόμουν με την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου. Δεν μου ταιριάζει το στυλ της παρουσίασης και ο τρόπος με τον οποίο παρουσιάζει τις εκπομπές. Αλλά αυτό ούτως ή άλλως είναι υποκειμενικό. Και επειδή άκουσα τελευταία ότι τώρα έγινε μανούλα, εγώ δεν το λέω επειδή έγινε μανούλα. Κάθε άνθρωπος είτε έχει παιδί είτε δεν έχει είναι το ίδιο. Λένε πολλοί ότι επειδή έγινε μανούλα πρέπει να την κρίνουμε διαφορετικά. Γιατί αυτούς που δεν έχουν παιδιά, πρέπει να τους κρίνουμε πιο αυστηρά; Μπορεί να άλλαξε επειδή έγινε μανούλα αλλά η κριτική δεν μπορεί να βασίζεται στο αν κάποιος είναι γονιός ή όχι. Δεν είναι αδίκως παρεξηγημένη» τόνισε ο Κώστας Τσουρός.

Η δολοφονίας της θείας του

O Κώστας Τσουρός περιέγραψε και την τραγική συγκυρία όπου εκφώνησε σε δελτίο ειδήσεων τη δολοφονία της θείας του, χωρίς να γνωρίζει πως πρόκειται για συγγενικό του πρόσωπο.

Ο ίδιος εξομολογήθηκε: «Έχει τύχει να εκφωνήσω τη δολοφονία της θείας μου χωρίς να το ξέρω στις ειδήσεις. Δολοφονήθηκε η θεία μου στη Σκιάθο, εγώ το είχα πει σαν είδηση ότι έγινε ένα έγκλημα στην Σκιάθο, χωρίς να ξέρω ότι αφορά στη θεία μου. Αυτά συμβαίνουν. Όταν είσαι δημοσιογράφος και ασχολείσαι με το ρεπορτάζ μπορούν να συμβούν τέτοια πράγματα, απλά πρέπει να είσαι επαγγελματίας. Εκείνη τη στιγμή δεν το ήξερα. Όταν έμαθα πως πρόκειται για τη θεία μου, κατέρρευσα. Αλλά και πάλι έπρεπε να κάνω τη δουλειά μου. Όταν κάνεις αυτή τη δουλειά, μαθαίνεις να αποστασιοποιείσαι από τα πράγματα».