Τα πρώτα της Χριστούγεννα με τον γιο της, Βλάσση και τον σύζυγό της, Βασίλη Σταθοκωστόπουλο θα περάσει η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου. Η παρουσιάστρια έφερε στον κόσμο τον μικρό της πέρυσι τον Ιανουάριο και φέτος θέλει να ζήσει όλη τη μαγεία των εορτών, μπαίνοντας από νωρίς στο κλίμα, κάνοντας αρχή από τη διακόσμηση του σπιτιού της.

Η ίδια, που μένει με τον σύζυγό της και τον γιο τους στα νότια προάστια και συγκεκριμένα στη Βούλα, αποφάσισε να στολίσει για τα Χριστούγεννα, δημιουργώντας μια ζεστή ατμόσφαιρα στο σαλόνι της.

Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου, που είναι ιδιαίτερα ενεργή στα social media, δημοσίευσε μια σειρά από stories, που δείχνουν το στολισμένο δέντρο σε μια γωνιά του σαλονιού της, δίπλα στο παράθυρο.

Το δέντρο είναι πανύψηλο, γεμάτο στολίδια σε αποχρώσεις του λευκού, του ασημένιου και του χρυσού.

Μια ασημένια υφασμάτινη βάση, αλλά και το ασημένιο αστέρι στην κορυφή κάνουν το δέντρο να δείχνει πιο λαμπερό, ενώ το «θέμα» της διακόσμησης φαίνεται να είναι οι πολικές αρκούδες, σε διάφορα μεγέθη, τόσο ως στολίδια όσο και ως διακοσμητικά δαπέδου.

Το δέντρο πλαισιώνουν πολλά μεγάλα επιδαπέδια διακοσμητικά μεταξύ των οποίων ασημένια δώρα, λευκοί τάρανδοι, πολικές αρκούδες και άλλα λούτρινα ντυμένα στα λευκά.

Κωνσταντίνα Σπυροπούλου – Βασίλης Σταθοκωστόπουλος: Νέα βραδινή έξοδος για το ζευγάρι

Μια νέα βραδινή έξοδο πραγματοποίησαν το βράδυ του Σαββάτου (18/11) η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου και ο Βασίλης Σταθοκωστόπουλος.

Το ζευγάρι ευδιάθετο και χαμογελαστό διασκέδασε στο νυχτερινό κέντρο, οπού εμφανίζεται η Δέσποινα Βανδή με τον Γιώργο Σαμπάνη και φυσικά τα βλέμματα τράβηξε πάνω της η Queen Dina με την φανταστική της εμφάνιση.

Μίνι μεταλλική φούστα που αναδείκνυε τα πόδια της, συνδυασμένη με μαύρο τοπ, κοσμήματα που ταίριαζαν άψογα στο outfit, ενώ το σύνολο ολοκλήρωσε με ένα ζευγάρι ψηλοτάκουνα μαύρα πέδιλα, άκρως εντυπωσιακά.

«Θέλοντας και μη επανήλθα στα κιλά μου. Δεν ήταν και αυτοσκοπός μου. Νομίζω όλες οι γυναίκες με καταλαβαίνουν και οι μαμάδες κυρίως ότι θέλουμε να είμαστε αρεστές στον εαυτό μας και στον σύζυγό μας. Δεν ήθελα να αγοράσω και καινούργια ρούχα. Δεν έχασα και ποτέ την όρεξη να ασχοληθώ με εμένα. Μου αρέσει η ομορφιά. Δεν θεωρώ ότι επειδή γινόμαστε μαμάδες πρέπει να ξεχνάμε και τον εαυτό μας. Πήρα 30 κιλά στην εγκυμοσύνη», έχει πει η ίδια σε συνέντευξή της για τη σημασία που δίνει στην εμφάνιση και την γυναικεία περιποίηση.