Ένας άντρας έπεσε από τα σύννεφα, όταν έμαθε πως η σύντροφός του τον απατά. Όμως, εκείνη ισχυρίζεται πως μπορεί να το κάνει, γιατί εκείνος την απάτησε πρώτος.

Όπως αποκάλυψε ο ίδιος στην πλατφόρμα Reddit και όπως αναμεταδίδει την ιστορία τους το nypost.com, ο ίδιος, στην αρχή, ζητούσε συμβουλές για το πώς να φτιάξει τον κατεστραμμένο του γάμο μετά την απιστία. Ο 32χρονος, που επέλεξε να κρατήσει την ανωνυμία του, και άρχισε να εξιστορεί τα όσα συνέβησαν με την 29χρονη σύντροφό του.

Ο ίδιος έγραψε πως έπιασε τη γυναίκα του να τον απατά με άλλον άνδρα, και τώρα δεν ξέρει τι να κάνει. Εξήγησε ότι έψαξε το κινητό τηλέφωνο της γυναίκας του, όσο εκείνη έκανε μπάνιο και είχε αφήσει τη συσκευή της αφύλαχτη. Τότε, ο 32χρονος βρήκε μηνύματα και έτσι, επιβεβαίωσε τις υποψίες που είχε για τη γυναίκα. «Ένιωσα τόσο προδομένος», ανέφερε ο άνδρας.

Στη συνέχεια, όταν η επί 5 χρόνια σύντροφός του βγήκε από το μπάνιο, ο ίδιος της είπε όλα όσα έμαθε. Εκείνη υπερασπίστηκε τον εαυτό της, και του είπε πως η πράξη της δεν ήταν κακή, επειδή εκείνος την είχε απατήσει πρώτος. Ο σύζυγος παραδέχτηκε πως είχε μπλέξει με μια κοπέλα ένα βράδυ πριν δύο χρόνια, όταν ήταν μεθυσμένος, όμως, ορκίζεται πως η γυναίκα του τον είχε συγχωρέσει μετά από συνεδρίες για ζευγάρια.

Επιπλέον, υποστήριξε ότι τα τελευταία 3 χρόνια και μετά από εκείνη την περιπέτεια της μιας βραδιάς, δεν απάτησε ποτέ ξανά την σύντροφό του. «Το ξέρω ότι τα έκανα θάλασσα», πρόσθεσε ο ίδιος στη δημοσίευσή του. Όμως, από ό,τι φαίνεται, η σύντροφός του μπορεί να συγχώρεσε το λάθος του, αλλά δεν το ξέχασε ποτέ.

«Ισχυρίζεται ότι είναι εντάξει που με απάτησε, γιατί την είχα απατήσει και εγώ και ότι εγώ είχα δημιουργήσει τις ιδανικές συνθήκες για να γίνει κάτι τέτοιο»,  είπε ο άνδρας. Στη συνέχεια, ο ίδιος πρόσθεσε πως προσπάθησε να εξηγήσει στη σύντροφό του πως η δική της κατάσταση είναι διαφορετική, γιατί εκείνη έκανε κανονική σχέση με τον εραστή της, ενώ αυτός απλώς πέρασε ένα βράδυ με μια γυναίκα, ενώ ήταν μεθυσμένος.

Τότε η σύντροφος ετοιμάστηκε, πήγε στη δουλειά της αλλά, εκείνη τη μέρα, άργησε πολύ να γυρίσει στο σπίτι τους. «Νιώθω ότι μου αξίζει, αλλά, θέλω και τη γυναίκα μου πίσω. Τι να κάνω;», ρώτησε τους υπόλοιπους χρήστες του Reddit.

Τι έγινε τελικά με το ζευγάρι;

Μετά από λίγη ώρα, ο 32χρονος έκανε μια νέα δημοσίευση, προκειμένου να ενημερώσει τους χρήστες για την εξέλιξη της ιστορίας με τη γυναίκα του. «Τελικά, κατάφερα να τη βρω. Αυτό που μου είπε είναι ότι η σχέση μας έληξε και δεν με αγαπάει άλλο», είπε ο ίδιος.

«Επιπλέον, κατάφερα να εντοπίσω την τοποθεσία της και να βρω τον άντρα με τον οποίο με απατούσε. Ντέιβ, αν το διαβάζεις αυτό, άντε παράτα μας», έγραψε ο άνδρας στη συνέχεια, ενώ πρόσθεσε πως «ειλικρινά, τώρα ανυπομονώ να πάρω διαζύγιο».

Τι άποψη είχαν οι Redditors

Πολλοί χρήστες στο Reddit έσπευσαν να κατηγορήσουν τον άνδρα, γιατί εκείνος ήταν ο πρώτος που απάτησε την σύζυγό του. Ένας από αυτούς, του έγραψε: «Η σχέση σαν είχε τελειώσει τη στιγμή που απάτησες τη γυναίκα σου».

Σε γενικές γραμμές, πολλοί ήταν σε αυτό το στρατόπεδο, ενώ όλοι κατέληξαν πως «το διαζύγιο είναι η μόνη λύση και καλή τύχη την επόμενη φορά».