Η σχέση του Κωνσταντίνου Πλεύρη και της Τζόρτζια Σιακαβάρα έχει απασχολήσει τις τελευταίες ημέρες τα ελληνικά μέσα ενημέρωσης. Μάλιστα, ο Κωνσταντίνος Πλέυρης βρέθηκε το βράδυ της Τετάρτης (25/10) στη θεατρική πρεμιέρα της κ. Σιακαβάρα.

Αρχικά, οι κάμερες εντόπισαν την ηθοποιό πριν την πρεμιέρα της και της έκαναν ερωτήσεις για τη σχέση της με τον Κωνσταντίνο Πλεύρη. Στα πλάνα που δημοσιοποίησε η εκπομπή «Happy Day» με την Σταματίνα Τσιμτσιλή, η Τζόρτζια Σιακαβάρα είπε, αρχικά, πως «φαντάζομαι ότι θα έρθει» ο κ. Πλεύρης στην πρεμιέρα της.

Ο ίδιος όχι μόνο πήγε, αλλά την έστειλε και ένα μπουκέτο από κόκκινα τριαντάφυλλα, κάτι που η ίδια δεν γνώριζε, όπως είπε. Όταν οι ρεπόρτερ της το είπαν, εκείνη απάντησε πως «δεν το ξέρω μόλις ήρθα. Είναι γλυκύτατος άνθρωπος».

Όσον αφορά τον Θάνο Πλεύρη και για τη γνώμη που εξέφρασε σχετικά με έναν ενδεχόμενο γάμο μεταξύ του ζευγαριού, η Τζόρτζια Σιακαβάρα απάντησε ότι «έχω γνωρίσει τον γιο του, τώρα τι γνώμη έχει, δεν ξέρω». «Ο κάθε άνθρωπος έχει τη γνώμη του. Δεν θα ήθελα να πω κάτι για το ενδεχόμενο γάμου», κατέληξε η ίδια.

Πιο μετά, την εμφάνισή του στο θέατρο έκανε ο Κωνσταντίνος Πλεύρης, ο οποίος, επίσης, μίλησε στις κάμερες. «Σας κάνει εντύπωση που αγαπάω μια γυναίκα γιατί τώρα αγαπούν τους άντρες. Έτσι δεν είναι;», είπε στις κάμερες ο κ. Πλεύρης.

Σχετικά με την κ. Σιακαβάρα, εκείνος δεν ήθελε να κάνει παραπάνω σχόλια, απαντώντας πως «ναι αυτά, είναι ιδιωτικά όμως. Δεν με ενοχλούν, απλώς δεν απαντώ».

Δείτε τις δηλώσεις τους: