Στο πλατό της εκπομπής «Δύο στις 10» φιλοξενήθηκε το πρωί της Κυριακής (8/10) ο Ζερόμ Καλούτα ο οποίος μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στη φιλοσοφία ζωής που ακολουθεί. Ποια είναι αυτή; Το να είναι πάντα θετικός και ευδιάθετος.

«Η θετική διάθεση είναι ασπίδα, είναι πάντα προστασία, είμαι έτσι και θα σας αποκαλύψω τώρα και το μεγάλο μου μυστικό: υπάρχει μία εξίσωση. Ό,τι δίνεις παίρνεις. Αν δώσεις αγάπη, θα πάρεις αγάπη. Αν έχεις πάρει αγάπη, αν αυτό έχεις μάθει, αυτό θα δώσεις», ανέφερε αρχικά ο ηθοποιός και πρόσθεσε: «Παρομοίως, αν έχεις πάρει σεβασμό και αν έχεις μάθει να σέβεσαι, αυτό θα δείξεις και στους άλλους».

«Δεν είναι, βέβαια, δοσοληψία, σούπερ-μάρκετ αυτό. Μπορεί να μη σου συμβεί εκείνη την ώρα, να μη συμβεί άμεσα αλλά έμμεσα ή να σου συμβεί από αλλού. Θα συμβεί όμως, αυτό είναι το μόνο σίγουρο. Δεν το κάνεις, όμως, για να εισπράξεις κάτι», επεσήμανε ο Ζερόμ Καλούτα.

«Τώρα τελευταία γίναμε συμπεριληπτικοί, γιατί είναι καινούργια λέξη. Είναι και λίγο παγίδα η συμπερίληψη, γιατί στην πρώτη στραβή που θα γίνει είναι το πρώτο πράγμα που χρησιμοποιείται εναντίον κάποιου. Εμένα η Ελλάδα είναι το σπίτι μου», εξομολογήθηκε ο ηθοποιός.