Με το Fame Story να επιστρέφει μετά από πολλά χρόνια στην ελληνική τηλεόραση, έχουν ήδη ανακοινωθεί όλες οι διασημότητες που θα πάρουν μέρος στην παραγωγή, με τον Νίκο Κοκλώνη να έχει αναλάβει την παρουσίαση του ριάλιτι.

Οι Αντώνης Ρέμος, Ελένη Φουρέιρα, Γιώργος Αρσενάκος και Light είναι έτοιμοι να αναλάβουν τον ρόλο των κριτών και να αναδείξουν τη νέα φωνή της ελληνικής μουσικής σκηνής. Ο τράπερ Light μίλησε στην κάμερα της εκπομπής «Το Πρωινό» με τον Γιώργο Λιάγκα, όπου αναφέρθηκε, μεταξύ άλλων, στο ποσό που έλαβε για να συμμετάσχει στο Fame Story, αλλά και για τα κριτήρια με τα οποία θα κρίνει τα παιδιά.

«Μου έδωσαν 1 ευρώ για τον ρόλο του κριτή», ανέφερε ο Light, μάλλον χιουμοριστικά, ενώ στη συνέχεια ανέφερε πως «έχω φάει πάρα πολλές δουλειές από πάρα πολλούς ανθρώπους, γι’ αυτό με μισούν τόσο στον κλάδο μου. Αλλά τις έχω κλέψει με την αξία μου», συμπλήρωσε.

«Να έχουν ταλέντο, άστρο, να είναι δουλευταράδες, να ακούν και να θέλουν να βελτιωθούν. Έχω γνωρίσει πολλά κ…παιδα που έχουν κάνει καριέρα. Για εμένα, προσωπικά, αν θέλω να συνεργαστώ με κάποιον παίζει ρόλο ο χαρακτήρας» είπε πως θα ήθελε να δει στα παιδιά του Fame Story.

Στην ερώτηση για το βίντεο κλιπ που είχε γυρίσει στο σπίτι του Στέφανου Κασεελάκη, ο Light ξεκαθάρισε πως «δεν είναι δικό του, του Βαφειά είναι. Εγώ από τον Χάρη το πήρα», ενώ στη συνέχεια σχολίασε ότι «νομίζω ότι λίγο ακόμα αν ασχοληθούμε με τον Κασσελάκη, θα μάθουμε κι τι χρώμα βρακί φοράει».

Ο Light ρωτήθηκε για το εάν του έχει γίνει πρόταση να κατέβει στην πολιτική, με τον ίδιο να απαντά πως «δεν το έχω σκεφτεί σοβαρά ακόμα, αλλά δεν είναι κάτι που το αποκλείω. Μου έχουν γίνει προτάσεις, αλλά όχι κάτι το σοβαρό».