Στο πλατό της εκπομπής «Ελένη» του Mega, απέναντι από την Ελένη Μενεγάκη βρέθηκε καλεσμένη η ηθοποιός Αντιγόνη Κουλουκάκου το μεσημέρι της Δευτέρας (25/09) για μια χαλαρή κουβέντα στην έναρξη της τηλεοπτικής σεζόν. Η Αντιγόνη Κουλουκάκου, μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στην σημασία που έχουν τα γενέθλια της για εκείνη αλλά κα για τον τρόπο που αντιμετωπίζει τα social media.

«Εγώ πιστεύω ότι ο κάθε άνθρωπος αναγεννιέται στα γενέθλιά του. Δηλαδή, ο απολογισμός μου και η αυτοκριτική μας γίνεται εκεί. Εγώ την κάνω τότε, τον Δεκαπενταύγουστο. Κλείνω και τα social, απομακρύνομαι, δεν δουλεύω ούτως ή άλλως. Οπότε κάνεις αυτή την ωραία αποτοξίνωση που φροντίζεις τον εαυτό σου…», είπε η Αντιγόνη Κουλουκάκου.

Η Ελένη Μενεγάκη πήρε τον λόγο τότε και ανέφερε: «Αυτό που λες κλείνω τα social… Θέλω να πω, το έχεις στο μυαλό σου ότι εγώ το καλοκαίρι μου θέλω να είμαι λίγο πιο χαλαρή και το κλείνω; Γιατί, τον τελευταίο καιρό έχω ακούσει διάφορους που παίρνουν μία θέση πάνω σε αυτό. Κι εγώ το έκανα, αλλά εγώ το έκανα… Τέλειωσε η εκπομπή και απλά δεν το σκέφτηκα. Λέω, “τι ωραία που είμαι χωρίς να πρέπει κάτι, ούτως ή άλλως να ανεβάσω”».