Σάλος έχει ξεσπάσει μετά της δηλώσεις της «fake» γιαγιάς του υποψηφίου Προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ, Στέφανου Κασσελάκη. Ο υποψήφιος πρόεδρος είπε πως και οι δύο γιαγιάδες του έχουν πεθάνει και γι’ αυτό όσα ακούστηκαν σε εκπομπή περί δηλώσεων της γιαγιά του, είναι μη αληθή. Για τη «γιαγιά» του Στέφανου Κασσελάκη μίλησε σήμερα η Ελένη Μενεγάκη στην έναρξη της εκπομπής της.

Η γνωστή παρουσιάστρια τόνισε πως δεν ήξερε αν έπρεπε να γελάσει ή να αισθανθεί άσχημα, όταν άκουσε πως η συγκεκριμένη κυρία που μίλησε στο Πρωινό του ΑΝΤ1 δεν ήταν η γιαγιά του Στέφανου Κασσελάκη, αλλά μια μακρινή συγγενής του.

«Πολλά τα θέματα, αλλά ένα πρωταγωνιστεί. Πραγματικά, ομολογώ ότι χθες που άκουγα ότι δεν είναι η γιαγιά του κυρίου Κασσελάκη, δεν ήξερα αν έπρεπε να χαμογελάσω ή να αισθανθώ άσχημα. Είναι από αυτά που λες… πώς; Αλλά συμβαίνουν κι αυτά», ανέφερε αρχικά η Ελένη Μενεγάκη και πρόσθεσε για το θέμα: «Βλέπεις ότι θέλει ο κόσμος να μάθει κι άλλα, δεν είναι ότι κάποιος του λέει με το ζόρι θα σου πω αυτό και το άλλο και κανείς δεν ενδιαφέρεται. Θέλω να πω ότι αυτό μπορεί να έχει γίνει και με άλλους ανθρώπους και να μην ενδιέφεραν».