Μετά το τέλος των υποχρεώσεων του Στέφανου Τσιτσιπά στο US Open και το πέρασμά τους από την Κόστα Μπράβα στον ισπανικό νότο, ο Έλληνας τενίστας και η σύντροφός του Πάουλα Μπαντόσα βρίσκονται στην Ελλάδα όπου και συνεχίζουν τις διακοπές τους προτού αρχίσουν και πάλι την προετοιμασία τους για τις υποχρεώσεις τους στο σιρκουΐ του τένις.

Άλλωστε, ο «Στεφ» σύντομα θα πρέπει να φορέσει το εθνόσημο στο στήθος και να δώσει «μάχη» με τα υπόλοιπα στελέχη της Εθνικής ομάδας στο Davis Cup (16-17/9 κόντρα στην Σλοβακία στο ΟΑΚΑ).

Με το ζευγάρι να μοιράζεται πολλά από τα στιγμιότυπα της καθημερινότητάς του και της ζωής του στα social media, η Πάουλα Μπαντόσα ανέβασε στον λογαριασμό της στο TikTok βίντεο από το οποίο ξεχωρίζουν δύο πράγματα: Πρώτον, ήδη μιλάει ελληνικά! Δεύτερον, αποκάλυψε ποιο χαρακτηριστικό του Στέφανου Τσιτσιπά της αρέσει περισσότερο στην εμφάνισή του!

Στο βίντεο, λοιπόν, το ζευγάρι έχει επισκεφθεί οδοντίατρο στην Αττική και η γιατρός ρωτάει την Ισπανίδα πρωταθλήτρια τι της αρέσει περισσότερο στον Στέφανο Τσιτσιπάκαι της απαντά στα ελληνικά: «Το χαμόγελό του». Έπειτα, το πλάνο επικεντρώνεται στον Έλληνα σούπερ σταρ του τένις που χαμογελά.

Η προσπάθεια να συγκεντρώσει χρήματα για τους πληγέντες των καταστροφών

Στο μεταξύ, ο Στέφανος Τσιτσιπάς δείχνει και την αλληλεγγύη του προς τους κατοίκους της Ελλάδας που επλήγησαν από τις καταστροφικές πυρκαγιές και τις πλημμύρες. Με μήνυμά του στο Instagram άρχισε την προσπάθεια συγκέντρωσης χρημάτων για να βοηθήσει τους ανθρώπους αυτούς να επιστρέψουν το ταχύτερο δυνατό στα σπίτια τους.

«Είναι συγκλονιστικό να βλέπεις τι έχει περάσει η χώρα μας τελευταία. Δείξαμε το αληθινό ελληνικό πνεύμα με το να μείνουμε ενωμένοι σαν μια γροθιά και να βοηθάμε ο ένας τον άλλον. Πρέπει να συνεχίσουμε να δίνουμε ό,τι μπορούμε για να βοηθήσουμε τους γείτονές μας, τους συμπολίτες μας, όλους όσους έχουν πληγεί από τις πυρκαγιές και τις πλημμύρες.

Σας ζητώ να συμμετάσχετε μαζί μου στη συγκέντρωση χρημάτων για να είναι όλοι ασφαλείς και να τους βοηθήσουμε να επιστρέψουν στα αγαπημένα τους σπίτια το συντομότερο δυνατό», ανέφερε στο σχετικό μήνυμά του ο Τσιτσιπάς.