Η κόρη του πρώην Προέδρου των ΗΠΑ, Σάσα Ομπάμα εθεάθη να καπνίζει τσιγάρο ενώ έφευγε από ένα πάρτι για την Ημέρα της Εργασίας στο Λος Άντζελες τη Δευτέρα. Η 22χρονη κόρη του πρώην προέδρου Μπαράκ Ομπάμα όταν τη «συνέλαβε» ο φακός των παπαράτσι φόρεσε ένα πολύχρωμο μπικίνι τοπ και ένα oversized παντελόνι.

Η Σάσα, η οποία φωτογραφήθηκε παίρνοντας πολλές τζούρες από το τσιγάρο ενώ κουβέντιαζε με τους φίλους της, συνδύασε την εμφάνισή της με ένα ζευγάρι μαύρες σαγιονάρες. Δεν είναι η πρώτη φορά που ο πρόσφατος πτυχιούχος του Πανεπιστημίου της Νότιας Καλιφόρνιας (USC) φαίνεται να καπνίζει όλα αυτά τα χρόνια. Φαίνεται ότι μπορεί να πήρε τη συνήθεια από τον πατέρα της, ο οποίος κάποτε παραδέχτηκε ότι κάπνιζε μέχρι και 10 τσιγάρα την ημέρα. Ο Μπαράκ, 62 ετών, άρχισε να καπνίζει στην εφηβεία του, αλλά υποσχέθηκε στη σύζυγό του, Μισέλ Ομπάμα, ότι θα το κόψει πριν από την προεκλογική του εκστρατεία για την προεδρία, μεταδίδει η Page Six.

«Ως πρώην καπνιστής παλεύω συνεχώς με αυτό», είχε πει σε συνέντευξη Τύπου το 2009 και πως «Έχω ξεφύγει μερικές φορές. Ναι. Είμαι καθημερινός καπνιστής». Στα απομνημονεύματά του του 2020, «A Promised Land», είχε πει πως η μεγαλύτερη κόρη του Μάλια, 25 ετών σήμερα, τον βοήθησε να το κόψει.

Η πρώην πρώτη Κυρία των ΗΠΑ, η Michelle, 59 ετών, αποκάλυψε πρόσφατα ότι η Sasha και η Malia ζουν στο Λος Άντζελες μετά την αποφοίτησή τους από το USC και το Πανεπιστήμιο του Χάρβαρντ, αντίστοιχα.