Ο καρκίνος του μαστού αποτελεί την πιο συχνή κακοήθεια στο γυναικείο πληθυσμό για τον δυτικό κόσμο. Παράλληλα, στην Ελλάδα το ποσοστό των διαβητικών έχει αγγίξει το 10% του πληθυσμού. Πρόκειται για δύο ασθένειες που επηρεάζουν σημαντικό ποσοστό του πληθυσμού ετησίως, ενώ και στις δύο περιπτώσεις η έγκυρη διάγνωση σώζει ζωές.

Για το λόγο αυτό η ενημέρωση του κόσμου και η παρότρυνσή του για εξετάσεις είναι ιδιαίτερα σημαντική. Μάλιστα, ο μήνας Οκτώβριος έχει καθιερωθεί ως μήνας πρόληψης και ενημέρωσης για τον καρκίνο του μαστού, με την 25η/10 να έχει οριστεί ως παγκόσμια ημέρα κατά της νόσου που αποτελεί και το συχνότερο τύπο καρκίνου στις γυναίκες.

Παράλληλα, ο Νοέμβριος αποτελεί μήνα ενημέρωσης και ευαισθητοποίησης του κοινού για τον σακχαρώδη διαβήτη, με την 14η/11 να έχει οριστεί ως παγκόσμια ημέρα κατά αυτής της μεταβολικής νόσου που θεωρείται η πιο γρήγορα αναπτυσσόμενη χρόνια πάθηση στον κόσμο.

Με έντονο το αίσθημα κοινωνικής ευθύνης, η Εθνική Τράπεζα θέλοντας να συμβάλει στις προσπάθειες που γίνονται για την πρόληψη και έγκαιρη διάγνωση των δύο ασθενειών, δίνει στα μέλη του προγράμματος επιβράβευσης go4more παρότρυνση και ευκαιρία να επωφεληθούν από την παρακάτω προσφορά.

Πιο συγκεκριμένα, με τη χρήση των καρτών της Εθνικής Τράπεζας κερδίζετε 10% σε go4more πόντους στο κόστος των εξετάσεων στα Ιατρικά Διαγωνιστικά Κέντρα Βιότυπος.

Μην αμελείτε για αργότερα κάτι που μπορεί να σας σώσει τη ζωή σήμερα! Εξεταζόμαστε, ενημερωνόμαστε και κερδίζουμε τη ζωή!