Mε μουσική, γλυκίσματα, κρασί και βεγγαλικά να φωτίζουν τον ουρανό της πόλης, θα υποδεχθεί ο Bόλος τον ερχομό του 2011 και την ίδρυση του νέου Δήμου.

Η καθιερωμένη γιορτή την παραμονή της Πρωτοχρονιάς για την υποδοχή του νέου έτους, η οποία διοργανώνεται από τον Δήμο Bόλου για όλους τους πολίτες του νέου Δήμου, θα πραγματοποιηθεί στην πλατεία Τάσσου, μπροστά στο Δημαρχείο.

Φέτος, το βράδυ της παραμονής Πρωτοχρονιάς από τις 11 και μετά, το μουσικό συγκρότημα από το «Στενάκι», που απαρτίζεται από βολιώτες καλλιτέχνες θα διασκεδάσει τους παρευρισκόμενους με πλούσιο εορταστικό πρόγραμμα μαζί με την Φιλαρμονική του Δήμου Bόλου, η οποία θα σηματοδοτήσει με τα παραδοσιακά πρωτοχρονιάτικα κάλαντα την αλλαγή του χρόνου.

Mε την είσοδο του νέου έτους βεγγαλικά θα φωτίσουν τον ουρανό, ενώ θα κοπεί από το νέο Δήμαρχο του Βόλου Πάνο Σκοτινιώτη και από το Μητροπολίτη Δημητριάδος Ιγνάτιο η πρωτοχρονιάτικη πίτα, που θα μοιραστεί σε όλους για να αναδειχθούν οι «τυχεροί» της χρονιάς.

Η εκδήλωση αυτή είναι ανοικτή και ο Δήμος Bόλου προσκαλεί όλους να συμμετάσχουν για να γιορτάσουν μαζί τον ερχομό του 2011.

Πηγή: magnesiaNews.gr