Αναζητάτε έναν νόστιμο και θρεπτικό τρόπο για να ενισχύσετε την υγεία και την ευεξία σας; Μην ψάχνετε άλλο από τα ροδάκινα Velvita – το γλυκό και ζουμερό superfood της φύσης! Γεμάτα με βασικές βιταμίνες, μέταλλα και αντιοξειδωτικά, τα ροδάκινα Velvita δεν αποτελούν μόνο μια απολαυστική και δροσιστική λιχουδιά, αλλά και μια πηγή θρεπτικών συστατικών που μπορούν να συμβάλουν σημαντικά στην ενίσχυση του ανοσοποιητικού σας.

Τι είναι αυτό που κάνει τα ροδάκινα Βελβεντού Velvita να θεωρούνται από τα καλύτερα και πιο φημισμένα στην Ευρώπη;

Δύο είναι τα κριτήρια που πληρούν τα ροδάκινα Velvita και κατέχουν αυτή τη θέση: α) εξαιρετική γεύση και β) υψηλή διατροφική αξία.

Ροδάκινα

Η απίστευτη γεύση των ροδάκινων Velvita

Μία ματιά να ρίξει κανείς στα ροδάκινα Velvita και ευθύς θα καταλάβει γιατί ξεχωρίζουν από τις υπόλοιπες ποικιλίες. Το ζωηρό τους χρώμα και η ωραία τους εμφάνιση σε “καλούν” να τα επιλέξεις και είναι η πρώτη απόδειξη ενός άριστης ποιότητάς φρούτου.

Η ποιότητα των ροδάκινων Velvita διασφαλίζεται από το γεγονός ότι η συγκομιδή τους γίνεται την καλύτερη στιγμή, αμέσως μόλις κοπούν από το κλαρί.

Επιπλέον, οι καλλιεργητές του συνεταιρισμού φροντίζουν προσωπικά τα κτήματά τους εφαρμόζοντας σύγχρονες φιλικές στο περιβάλλον μεθόδους καλλιέργειας αλλά και σύστημα ολοκληρωμένης διαχείρισης.

Το κυριότερο είναι ότι τα Velvita είναι τα μόνα ροδάκινα Βελβεντού που συλλέγονται ώριμα και συσκευάζονται στο κτήμα με το χέρι. Έτσι, αποφεύγεται κάθε ενδιάμεση ταλαιπωρία για να φτάσουν στο τραπέζι σας, όπως ακριβώς κόπηκαν από το κλαδί.

Ροδάκινα

Τα οφέλη των ροδάκινων velvita

Τα ροδάκινα Velvita δεν ξεχωρίζουν όμως μόνο για την ωραία τους εμφάνιση και την εκλεκτή τους γεύση. Πρόκειται για μία ποικιλία πλούσια σε βιταμίνες, μέταλλα, φυτικές ίνες και άλλα θρεπτικά συστατικά.

Η διατροφική τους αξία είναι πολύ σημαντική, καθώς ενυδατώνουν το δέρμα, συμβάλλουν στην αντιγήρανση και ενισχύουν την άμυνα του οργανισμού μας. Πιο συγκεκριμένα, χάρη στο σύμπλεγμα βιταμινών C και Ε που περιέχουν, τα ροδάκινα βοηθούν στην ενίσχυση του ανοσοποιητικού συστήματος. Παράλληλα, λόγω της υψηλής περιεκτικότητάς τους σε φυτικές ίνες βοηθούν στην πέψη και την καλή λειτουργία του εντέρου. Ενώ, η βιταμίνη Α και η υψηλή περιεκτικότητα των ροδάκινων σε νερό, συμβάλλουν στην ενυδάτωση και την ελαστικότητα του δέρματος.

Οι ειδικοί επισημαίνουν ότι η συχνή κατανάλωση ροδάκινων μπορεί να ελέγξει τα ποσοστά χοληστερόλης και προβλήματα που οδηγούν σε διαβήτη και καρδιακές παθήσεις. Είναι επίσης πλούσια σε πολυφαινόλες, ενώσεις που περιορίζουν την εξάπλωση των καρκινικών κυττάρων.

Είτε τα απολαμβάνετε μόνα τους, είτε σε μια σαλάτα, είτε αναμειγμένα σε ένα δροσιστικό smoothie, τα ροδάκινα Velvita είναι μια απόλαυση χωρίς ενοχές που θα σας αφήσει να νιώθετε γεμάτοι ενέργεια και ικανοποίηση.

Απολαύστε αυτή τη γλυκιά και θρεπτική λιχουδιά και δώστε στον οργανισμό σας την ώθηση που του αξίζει.