Κάποιους έχει ενοχλήσει η δράση του Κωνσταντίνου Πολυχρονόπουλου και της κοινωνικής κουζίνας και προχωρούν σε καταγγελίες. Μετά τη Δημοτική Αστυνομία η οποία βρέθηκε στο χώρο του «Άλλου Ανθρώπου» αφού είχε γίνει καταγγελία πως ο Κωνσταντίνος Πολυχρονόπουλος με τις δράσεις του ρυπαίνει το χώρο, ήρθε ακόμα μια καταγγελία.

Αυτή τη φορά, σύμφωνα με τα όσα ανέφερε ο ίδιος ο κ. Πολυχρονόπουλος σε ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook, η καταγγελία έγινε στο Υγειονομικό και αφορούσε ενδεχόμενη ρύπανση του εξωτερικού χώρου.

Στελέχη του Υγειονομικού βρέθηκαν στη Μεγάλου Αλεξάνδρου για να διαπιστώσουν τι συμβαίνει, αν και σύμφωνα με τον Κωνσταντίνο Πολυχρονόπουλο δεν ήταν αρμόδιοι καθώς δεν πρόκειται για κάποιο κατάστημα αγορανομικού ενδιαφέροντος. Σύμφωνα με τον ίδιο, η καταγγελία αποδείχθηκε ψευδής και έτσι θα υποβληθεί μήνυση για ψευδή καταγγελία και συκοφαντική δυσφήμηση.

Η ανάρτηση του Κωνσταντίνου Πολυχρονόπουλου

«Λοιπόν σήμερα έγινε και άλλη μια ψευδής καταγγελία σε μια άλλη υπηρεσία, το υγειονομικό, λέγοντας ότι ρυπαίνουνε τον εξωτερικό χώρο του άλλου ανθρώπου αφού καθαρίζουμε την κατσαρόλα στον δρόμο, φυσικά μεγάλο ψέμα αφού ήρθαν, και φυσικά διαπίστωσαν ότι είναι ψεύδης η καταγγελία, αν και δεν έχει καμία δουλειά το υγειονομικό να μπαίνει στα σπίτια μας και να μας ελέγχει, παρά μόνο στα καταστήματα εστίασης και σε όσους προσφέρουν Φαγητό επί πληρωμή, μας στέλνει την αίτηση για ψεύδη καταγγελία και φυσικά τώρα θα ασκηθεί ποινική δίωξη σε αυτόν που την έκανε για ψεύδη καταγγελία, συκοφαντική δυσφήμηση του προσώπου μου, αλλά για την παρέα του άλλου ανθρώπου και όλα ο σας ξέρουν αυτοί που θα την κάνουν ζητώντας ένα μεγάλο ποσό ώστε ο επόμενος η και ο ίδιος να σκεφτεί να την ξανακάνει,αφού λοιπόν γίνει αυτό θα βγει και το όνομα του φορά παρτίδα ώστε να υποστεί και αυτός τις συνέπειες τις πράξεις του όπως τις υπεστήκαμε και εμείς. Αυτά τα ολίγα και δεν λέω τίποτα άλλο για να μην ξεφύγω….» έγραψε στην ανάρτησή του ο κ. Πολυχρονόπουλος.

Ψεύτικων Καταγγελιών συνέχεια πράξη νούμερο ;;;Λοιπόν σήμερα έγινε και άλλη μια ψεύδη καταγγελία σε μια άλλη υπηρεσία…

Posted by Κωνσταντινος Πολυχρονοπουλος on Friday, April 28, 2023