Η Έλενα Ράπτη Βουλευτής Α’ Θεσσαλονίκης, Φιλοξενήθηκε στην εκπομπή «Κοινωνία ώρα MEGA» στον τηλεοπτικό σταθμό MEGA με τoν Ιορδάνη Χασαπόπουλο και την Ανθή Βούλγαρη και παρουσίασε το νέο ενημερωτικό εργαλείο της καμπάνιας «Ένα στα Πέντε» του Συμβουλίου της Ευρώπης στην Ελλάδα για τον τερματισμό της παιδικής σεξουαλικής κακοποίησης, το παραμύθι “Η Δύναμη της Βερονίκης”.

Η Βερονίκη μόλις ήρθε στην παρέα μας. Είναι ένα κορίτσι που έχει όνειρα, είναι μαθήτρια και αθλήτρια σφαιροβολίας με κινητική αναπηρία και θέλει να συμμετάσχει στους Παραολυμπιακούς αγώνες.

Η Βερονίκη δέχεται σεξουαλική παρενόχληση από έναν άγνωστο και μέσα από το παραμύθι “Η Δύναμη της Βερονίκης” μαθαίνει σε όλα τα παιδιά πώς πρέπει να αντιδράσουν όταν τους συμβεί κάτι αντίστοιχο, ποιους πρέπει να εμπιστευθούν και πού να το καταγγείλουν.

Η «Δύναμη της Βερονίκης» βρίσκεται αναρτημένη στην ιστοσελίδα μας enastapente.gr και θα μοιραστεί στα παιδιά και στην έντυπη μορφή της.

🔹Φιλοξενήθηκα στην εκπομπή «Κοινωνία ώρα MEGA» @koinoniaoramega στον τηλεοπτικό σταθμό MEGA με τoν Ιορδάνη Χασαπόπουλο @jordanxas και την Ανθή Βούλγαρη @anthivoulgari και παρουσίασα το νέο ενημερωτικό εργαλείο της καμπάνιας «Ένα στα Πέντε» του Συμβουλίου της Ευρώπης στην Ελλάδα για τον τερματισμό της παιδικής σεξουαλικής κακοποίησης, το παραμύθι “Η Δύναμη της Βερονίκης”.🔹Η Βερονίκη μόλις ήρθε στην παρέα μας. Είναι ένα κορίτσι που έχει όνειρα, είναι μαθήτρια και αθλήτρια σφαιροβολίας με κινητική αναπηρία και θέλει να συμμετάσχει στους Παραολυμπιακούς αγώνες.🔹Η Βερονίκη δέχεται σεξουαλική παρενόχληση από έναν άγνωστο και μέσα από το παραμύθι “Η Δύναμη της Βερονίκης” μαθαίνει σε όλα τα παιδιά πώς πρέπει να αντιδράσουν όταν τους συμβεί κάτι αντίστοιχο, ποιους πρέπει να εμπιστευθούν και πού να το καταγγείλουν.🔹Η «Δύναμη της Βερονίκης» βρίσκεται αναρτημένη στην ιστοσελίδα μας www.enastapente.gr και θα μοιραστεί στα παιδιά και στην έντυπη μορφή της.#ElenaRapti #vouli #politician #Greece #Hellas #Thessaloniki #nd #ΝέαΔημοκρατία #σπάσετησιωπή #προστασίαπαιδιών #ένασταπέντε #παιδικήσεξουαλικήκακοποίηση #childsexualabuse #councilofEurope #againstchildsexualabuse #σεξουαλικήκακοποίησηανηλίκων#σεξουαλικήεκμετάλλευση #ενημέρωσηπαιδιών@mega_kalimera @megatvcom @jordanxas @anthivoulgari

Posted by Elena Rapti on Monday, February 13, 2023