Οικονομικά προβλήματα φαίνεται πως αντιμετωπίζει πλέον ο Πέτρος Φιλιππίδης ο οποίος αποφάσισε, να αφήσει την περιοχή του Ψυχικού στην όποια διέμενε με την οικογένειά του και να μετακομίσει σε μια πιο «οικονομική» γειτονιά.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Θάνου Βάγιου που μεταδόθηκε στο Πρωινό του Ant1 το πρωί της Παρασκευής (10/02): «Ο Πέτρος Φιλιππίδης αυτή τη στιγμή βρίσκεται σε πολύ άσχημη οικονομική κατάσταση, δεν έχει ούτε εισοδήματα, ούτε δυνατότητα για να πουλήσει κάποιο περιουσιακό του στοιχείο. Ως αποτέλεσμα ήταν να αφήσει την περιοχή του Ψυχικού και το διαμέρισμα το οποίο έμενε και να μετακομίσει σε ποιο οικονομική γειτονιά, που σίγουρα δεν θυμίζει την πολυτέλεια και την άνεση της μεζονέτας που είχε στην κατοχή του και έχασε, αλλά και το διαμέρισμα που νοίκιαζε, το οποίο ήταν ακριβό για τα οικονομικά του δεδομένα.

Το ζευγάρι έχει μετακομίσει ήδη πριν από τις γιορτές σε ένα οικονομικότερο διαμέρισμα από αυτό το οποίο έμενε το τελευταίο διάστημα. Το διαμέρισμα βρίσκεται σε κάποια από τις δύο περιοχές: Παγκράτι, Άνω Πατήσια».

Πόσο πουλήθηκε η μεζονέτα του Ψυχικού

Ο Πέτρος Φιλιππίδης ο οποίος κρίθηκε αθώος για την κατηγορία του βιασμού και ένοχος για τις δύο απόπειρες βιασμού αναγκάστηκε να πουλήσει την πολυτελή μεζονέτα την οποία είχε κατοχή του προκειμένου να ανταπεξέλθει οικονομικά στη δικαστική μάχη που έδινε.

Ειδικότερα, το μεσημέρι της Παρασκευής, ο δημοσιογράφος Ιάσονας Τσόλη στην εκπομπή T-Live τόνισε πως η εν λόγω οικία στο Ψυχικό πωλήθηκε το καλοκαίρι του 2022, λίγο μετά την άρση της προσωρινής κράτησης του ηθοποιού έναντι 1.200.000 ευρώ. Μεγάλο τμήμα του ποσού αυτού, δηλαδή 900.000 ευρώ, δόθηκε σε χρέη της οικογένειας.