Κάλεσμα στους εργαζόμενους στις μεταφορές, στις πρώην ΔΕΚΟ, στις τράπεζες, στο δημόσιο, στους ΟΤΑ, στους εκπαιδευτικούς και τους συνταξιούχους να δώσουν το «παρών» στη συγκέντρωση διαμαρτυρίας που θα γίνει στις 14:00 την Τετάρτη 22 Δεκεμβρίου, στην Ομόνοια, απευθύνει το ΠΑΜΕ.

Σε σχετική ανακοίνωση, το ΠΑΜΕ εξαπολύει επίθεση στις ηγεσίες της ΓΣΕΕ και της ΑΔΕΔΥ, που λειτουργούν ως «δεκανίκι της κυβέρνησης και των εργοδοτών» και «υπονομεύουν» τις κινητοποιήσεις των εργαζομένων, «διευκολύνοντας παράλληλα τα σχέδια κυβέρνησης – ΣΕΒ – Τρόικας με στάσεις εργασίας, εκφυλισμού και αποπροσανατολισμού».

«Μπροστά μας έχουμε την προετοιμασία για τον πόλεμο, τη σύγκρουση με τα μονοπώλια. Κανένας εργαζόμενος, κανένας συνδικαλιστής, κανένα σωματείο να μην αποδεχθεί την εφαρμογή του νόμου που ψήφισε η κυβέρνηση και μειώνει μισθούς και μεροκάματα, σαρώνει τα εργατικά δικαιώματα. Παντού μαζικές διαδικασίες για τη συνέχιση του αγώνα. Γενικές Συνελεύσεις, συσκέψεις, συγκεντρώσεις στους χώρους δουλειάς, στις γειτονιές. Να δυναμώσει το κίνημα αλληλεγγύης», αναφέρει το ΠΑΜΕ.