Η Έλενα Ράπτη Βουλευτής Α’ Θεσσαλονίκης, ως συντονίστρια του προγράμματος «Ένα στα Πέντε» του Συμβουλίου της Ευρώπης στην Ελλάδα φιλοξενήθηκε στην εκπομπή «Μεσημβρινά γεγονότα» του star Κεντρικής Ελλάδας με τη Θώμη Παληού.

Συζήτησαν  για την πρόληψη και την αντιμετώπιση της παιδικής σεξουαλικής κακοποίησης.

Τα κακοποιημένα παιδιά νιώθουν αισθήματα ντροπής, ενοχής και φόβου. Τα παιδιά δεν αποκλείεται να διαισθανθούν ότι κάτι δεν πάει καλά,  και με τα οπότε οι μεγάλοι θα πρέπει να είναι προσεκτικοί και δεκτικοί με τα συναισθήματα και τη συμπεριφορά των παιδιών τους.

Το Εθνικό Σχέδιο Δράσης για την Προστασία των Παιδιών από τη Σεξουαλική Κακοποίηση και Εκμετάλλευση, μια πρωτοβουλία του ίδιου του Πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη, αφορά στην αντιμετώπιση της σεξουαλικής βίας κατά των ανηλίκων.

📍 Φιλοξενήθηκα στον σταθμό STAR Κεντρικής Ελλάδας @starkentrikiselladas, στην εκπομπή «Μεσημβρινά Γεγονότα» με τη Θώμη Παληού @thomi_paliou.📍 Συζητήσαμε για την πρόληψη και την αντιμετώπιση της παιδικής σεξουαλικής κακοποίησης.#ElenaRapti #vouli #politician #Greece #Hellas #Thessaloniki #nd #ΝέαΔημοκρατία #σπάσετησιωπή #προστασίαπαιδιών #ένασταπέντε #παιδικήσεξουαλικήκακοποίηση #childsexualabuse #councilofEurope #againstchildsexualabuse #σεξουαλικήκακοποίησηανηλίκων #σεξουαλικήεκμετάλλευση #ενημέρωσηπαιδιών #ΕθνικόΣχέδιοΔράσης @starkentrikiselladas @thomi_paliou.

Posted by Elena Rapti on Thursday, November 10, 2022