Η πολύμηνη έρευνα γύρω από το θάνατο των τριών παιδιών στην Πάτρα φτάνει προς το τέλος της και ταξίαρχος εν αποστρατεία, Θανάσης Κατερινόπουλος σχολίασε τις τελευταίες εξελίξεις. «Όπως αποδείχθηκε και από τη δικογραφία, οι  ανακριτικές αρχές, ναι, αυτήν την στιγμή, θα καλέσουν τη Ρούλα Πισπιρίγκου να απολογηθεί. Το πιο πιθανό είναι να απολογηθεί με υπόμνημα» ανέφερε αρχικά ο Θανάσης Κατερινόπουλος.

«Ψάχνουμε λοιπόν την εγκληματία του αιώνα για το θάνατο τρων τριών παιδιών. Είναι η Ρούλα Πισπιρίγκου; Αυτό θα φανεί…» υπογράμμισε στην συνέχεια ο ταξίαρχος εν αποστρατεία.

Στην συνέχεια ο κ. Κατερινόπουλος πρόσθεσε ότι: «Βέβαια οι έρευνες συνεχίζονται από τις ανακριτικές αρχές και για τον θάνατο της σπιτονοικοκυράς. Αποσυνδέω τη μια περίπτωση από την άλλη, γιατί και εκεί υπήρξαν κάποια άτομα που είχαν προαναγγείλει τον θάνατο μια δυο μέρες νωρίτερα. Θα δούμε τι θα βγάλει η έρευνα. Είναι άλλη έρευνα αυτή σύμφωνα με πληροφορίες. Κοντός ψαλμός αλληλούια όπως λένε και στην Εκκλησία μας. Πάντως ότι έχουμε έγκλημα του αιώνα, έχουμε έγκλημα του αιώνα. Είναι δεδομένο. Οι θάνατοι αυτοί οφείλονται σε εγκληματική ενέργεια. Η ή ο εγκληματίας θα αποδειχθεί θέλω να πιστεύω σύντομα. Τα στοιχεία αυτά δείχνουν. Το τεκμήριο της αθωότητας το έχει η κυρία Πισπιρίγκου. Δεν το συζητάμε. Θα φανεί στην πορεία».