Τραγικό τέλος για τον  γνωστό σαξοφωνίστα του Βόλου Δημήτρη Πετρή. Έκοψε το νήμα της ζωής του, πέφτοντας από το μπαλκόνι του σπιτιού όπου διέμενε.

Ο αγαπημένος καλλιτέχνης του Βόλου βρήκε ακαριαίο θάνατο σε ηλικία 75 ετών το μεσημέρι της Κυριακής στο κέντρο της πόλης, όταν έπεσε στο κενό από το μπαλκόνι πρώτου ορόφου του σπιτιού του.

Ο Δημήτρης Πετρής δημιούργησε το 1968 το συγκρότημα «La sedors», ενώ συμμετείχε  στους Jokers (1968) και στους Masters (1970). Ο Δημήτρης Πετρής φέρεται να αντιμετώπιζε πολύ σοβαρά προβλήματα με την υγεία του δίνοντας μάχη με τον καρκίνο.

Σύμφωνα με την εφημερίδα «Ταχυδρόμος», όταν οι διασώστες του ΕΚΑΒ έφτασαν στο σημείο στις 14.30 διαπίστωσαν ότι ήδη ήταν νεκρός. Δίπλα του υπήρχε ένας σταυρός, τον οποίο προφανώς ο γνωστός σαξοφωνίστας κρατούσε στα χέρια του νωρίτερα. Το πλήρωμα του ασθενοφόρου μετέφερε τη σορό στο Γενικό Νοσοκομείο Βόλου, όπου και διαπιστώθηκε και τυπικά ο θάνατός του. Σύμφωνα με πληροφορίες της εφημερίδας , οι αστυνομικοί βρήκαν στο μπαλκόνι του μία καρέκλα.

Το Αστυνομικό Τμήμα Βόλου άρχισε να λαμβάνει καταθέσεις για τα ακριβή αίτια και τις συνθήκες θανάτου του και παρήγγειλε τη διενέργεια ιατροδικαστικής εξέτασης.