Νέα στοιχεία φέρεται να προκύπτουν για την υπόθεση των τριών νεκρών παιδιών στη Πάτρα, καθώς στην Αστυνομία κατέθεσαν γιατροί και νοσηλευτές του Ογκολογικού νοσοκομείου «Ελπίδα» και της μονάδας ΜΕΘ του νοσοκομείου «Αγλαΐα Κυριακού» σχετικά με τον θάνατο της Μαλένας.

Σύμφωνα με το δελτίο ειδήσεων του Mega, οι καταθέσεις φέρεται να «καταρρίπτουν» την ηπατική ανεπάρκεια και φέρεται να αναφέρουν πως επρόκειτο για έναν αιφνίδιο θάνατο, χωρίς το παιδί να έχει παρουσιάσει συμπτώματα ικτέρου ή αναπνευστικά προβλήματα.

Μάλιστα, στο τμήμα Εγκλημάτων κατά Ζωής κατέθεσαν ο 42χρονος εντατικολόγος που προσπάθησε να κάνει την ανάνηψη στη Μαλένα το 2019, αλλά και αυτός που έκανε την ανάνηψη στη Τζωρτζίνα τον Ιανουάριο του 2022, με βάση το δελτίο ειδήσεων του τηλεοπτικού σταθμού.

«Πιθανό να έχει χρησιμοποιηθεί η ίδια μεθοδολογία»

Επίσης, ο ιατροδικαστής Σωκράτης Τσαντίρης μίλησε στο «Live News» για την υπόθεση των παιδιών της Ρούλας Πισπιρίγκου και ανέφερε πως το κοινό σημείο σε Μαλένα και Τζωρτζίνα, είναι το γεγονός ότι το ήπαρ των παιδιών είχε βλάβες, αλλά σε διαφορετική έκταση σε κάθε περίπτωση.

Παράλληλα, τόνισε ότι έχει διασωθεί έως και σήμερα βιολογικό υλικό της Μαλένας το οποίο επανεξετάζεται από τους ειδικούς.

Ακόμη, δήλωσε ότι «είναι πολύ πιθανό να έχει χρησιμοποιηθεί η ίδια μεθοδολογία με κάποιες παραλλαγές».