Ο γιατρός που έκανε ανάνηψη στην Ίριδα -ενός εκ των τριών νεκρών παιδιών στη Πάτρα– και προσπάθησε να την κρατήσει στη ζωή την ημέρα που πέθανε, τόνισε ότι το ΕΚΑΒ μόλις έλαβε την κλήση έφτασε αμέσως στο σπίτι, όμως ήταν «ήδη αργά».

Συγκεκριμένα, ο γιατρός που είναι μέλος της κινητικής μονάδας του ΕΚΑΒ, μίλησε στην εκπομπή «Tlive» και μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε στο ενδεχόμενο να υπήρξε καθυστέρηση, όπως είχε αναφέρει η Ρούλα Πισπιρίγκου.

«Αυτό δεν το ξέρω, δεν το ξέρω, το μόνο που ξέρω, είναι όταν μας έδωσαν την εντολή, πήγαμε. Είμασταν στο κέντρο της Πάτρας και το σπίτι δεν ήταν μακριά, οπότε πολύ σύντομα, δεν είμασταν απασχολημένοι και με άλλο περιστατικό, είμασταν διαθέσιμοι, οπότε πολύ σύντομα πήγαμε», είπε χαρακτηριστικά. Παρόλα αυτά, πρόσθεσε πως «ήταν αργά όπως αποδείχθηκε κι όλας, αλλά φαινόταν πως ήταν αργά, με βάση την εμπειρία και τις γνώσεις μου. Έπρεπε να κάνουμε όμως, ό,τι μπορούσαμε».

Σημειώνεται, ότι σύμφωνα με το δελτίο ειδήσεων του Mega, φέρεται να έρχεται σύντομα μια σημαντική κατάθεση για τον θάνατο της Ίριδας από την ιατροδικαστή που εξέτασε το παιδί, ενώ ιδιώτες ιατροδικαστές αναφέρουν ότι υπάρχει «ενδεχόμενη εγκληματική ενέργεια στο θάνατο της Μαλένας».