Θλίψη στον επιχειρηματικό κόσμο αλλά και τον καλλιτεχνικό, σκόρπισε η είδηση του θανάτου του Δημήτρη Κοντομηνά σε ηλικία 83 ετών, το πρωί της Πέμπτης (08/03). Σύμφωνα με την εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα» και όσα μεταδόθηκαν το μεσημέρι της ίδιας μέρας, ο Δημήτρης Κοντομηνάς νοσηλευόταν σε ιδιωτικό θεραπευτήριο επί 2,5 χρόνια εξαιτίας προβλημάτων υγείας που αντιμετώπιζε.

Η αδελφή του Κίττυ μίλησε στην εκπομπή και εξομολογήθηκε ότι διαισθάνθηκε τον θάνατό του αδερφού της, Δημήτρη.

«Σήμερα το είπα. Πολύ σύντομα είπα θα γίνει. Με πήραν χαράματα τηλέφωνο. Με πήρε τηλέφωνο ο ανιψιός μου, που είναι γιατρός. Είχα μία διαίσθηση τη νύχτα, είδα ένα πολύ περίεργο όνειρο και είπα “πάει σήμερα φεύγει”», είπε συγκινημένη η Κίττυ Αλεξανδράτου.

«Κάθε νύχτα με έπαιρνε τηλέφωνο πριν κοιμηθεί και του έλεγα “λεβέντη μου, κούκλε μου”»

«Δυόμιση χρόνια νοσηλευόταν. Ξεκουράστηκε, παρακαλούσα όλον τον καιρό τον Θεό… Έλεγα Θεέ μου, αν τον αγαπάς πάρ’ τον γιατί ταλαιπωρείται και δεν καταλαβαίνει και τίποτα. Ήμασταν αγαπημένα, δεμένα αδέρφια. Κάθε νύχτα με έπαιρνε τηλέφωνο πριν κοιμηθεί και του έλεγα “λεβέντη μου, κούκλε μου”. Μας είχαν μεγαλώσει πολύ καλά οι γονείς μας» εξομολογήθηκε η αδερφή του Δημήτρη Κοντομηνά.