Η Τσικνοπέμπτη θα εορταστεί όπως τις αρμόζει μετά από τρία χρόνια και οι μαγαζάτορες στολίζουν με σερπαντίνες, οι κρεοπώλες δεν προλαβαίνουν να πακετάρουν και οι ψησταριές παίρνουν… φωτιά.
«Οι φούρνοι όλοι δουλεύουν για μας. Το προσωπικό θα είναι όλο εδώ» ανέφερε στον ANT1 ιδιοκτήτης καταστήματος εστίασης.
Το σουβλάκι θα είναι και φέτος ο βασιλιάς. Στη Θεσσαλονίκη μάλιστα αναμένεται να διατεθούν εκατοντάδες χιλιάδες τεμάχια.
«Tα σουβλάκια που θα καταναλωθούν θα ξεπεράσουν το 1.5 εκατομμύριο μιλάμε για ένα πολύ μεγάλο όγκο», τόνισε στον ΑΝΤ1 ο πρόεδρος του Σωματείου Κρεοπωλών Ν. Θεσσαλονίκης, Νίκος Μπαλαμπανίδης.
Ο καιρός, πάντως, δεν φαίνεται πως θα βοηθήσει ιδιαίτερα, αφού η Τσικνοπέμπτη θα εορταστεί με… άρωμα Χειμώνα. «Με άρωμα Χειμώνα και με άρωμα τσίκνας θα εορταστεί η Τσικνοπέμπτη σε ολόκληρη σχεδόν τη χώρα» ανέφερε ο μετεωρολόγος Τάσος Αρνιακός.