Ο δημοσιογράφος Απόστολος Λάγιος έχασε την μάχη με τον κορονοϊό και πέθανε σε ηλικία 58 ετών. Ο ιδιοκτήτης της ιστοσελίδας «Πιερική» έφυγε από την ζωή το απόγευμα της Πέμπτης (3/2), ενώ νοσηλευόταν στο νοσοκομείο με υψηλό πυρετό και αναπνευστική δυσχέρεια.

Φίλος του μίλησε στην εκπομπή «T-live» και περιέγραψε την κλινική εικόνα που παρουσίασε ο Απόστολος Λάγιος στο νοσοκομείο, ενώ ανέφερε ότι δεν εμβολιάστηκε, επειδή φοβόταν και όχι γιατί ήταν αρνητής του εμβολίου.

«Εισήχθη στο Γενικό Νοσοκομείο της Κατερίνης σε εμπύρετη κατάσταση. Η αξονική που του έγινε έδειξε ότι υπάρχει κορεσμός στο οξυγόνο στο 91% και παράλληλα του έγιναν όλες οι θεραπευτικές διαδικασίες. Ήταν αισιόδοξος για την κατάληξη της υγείας του», είπε χαρακτηριστικά.

Παράλληλα, δήλωσε ότι «δεν εισήχθη ποτέ σε ΜΕΘ, ήταν σε θάλαμο covid με απλή αναπνευστική συσκευή και με έναν κορεσμό στο 97%. (…) Στις 3.30 το μεσημέρι ειδοποίησαν τη σύζυγό του αιφνίδια ότι έφυγε πιθανώς από ανακοπή».

«Από όσο γνωρίζω δεν είχε κάνει το εμβόλιο κατά του κορονοϊού, βέβαια σε καμία περίπτωση δεν ήταν αρνητής. Από όσο γνωρίζω από προσωπικές συζητήσεις φοβόταν να το προχωρήσει» συμπλήρωσε στη συνέχεια.