Μία από τις πιο τρομακτικές και κλισέ σκηνές στο σινεμά είναι όταν κάποιος μπαίνει στο αυτοκίνητό του και στο πίσω κάθισμα κάποιος ή κάτι παραμονεύει. Μία γυναίκα από τον Καναδά έχει να διηγηθεί μία τέτοια ιστορία μόνο που αφορά έναν γυμνό άνδρα στο πορτμπαγκάζ, ο οποίος ήταν εκεί για τρεις μέρες.

Η TikToker Bethany Coker λοιπόν πριν από λίγες ημέρες, πρόσεξε πως το όχημά της ήταν πάρα πολύ βρώμικο, παρά το γεγονός ότι το είχε αφήσει σχετικά καθαρό. Όπως φαίνεται και στο video που ανέβασε, ήταν λες και κάποιος είχε πέσει στις λάσπες και μετά είχε πάει να καθίσει στην θέση του συνοδηγού. Κάτι που δεν μπορούσε να περάσει απαρατήρητο.

Αφού το καθάρισε, συνέχισε την μέρα, όμως δύο 24ωρα αργότερα βρέθηκε μπροστά σε μία μεγάλη έκπληξη.

«Πώς μπήκες στο αμάξι μου;» – «Είμαι ο γιος του Πάπα»

Μπαίνοντας λοιπόν στο αυτοκίνητό της, η TikToker δεν είδε κάποια βρωμιά που δεν θα έπρεπε να είναι εκεί αλλά έναν άνθρωπο που δεν θα έπρεπε να είναι εκεί. Συγκεκριμένα έναν γυμνό άνδρα στο πορτμπαγκάζ του οχήματος. Όπως αποδείχτηκε ο εισβολέας ήταν μέσα στο όχημα για 3 μέρες.

«Γιατί είσαι στο αυτοκίνητό μου και γιατί είσαι γυμνός; Πως μπήκες μέσα;», ακούγεται να λέει η Bethany, με τον τύπο να απαντά πως είναι ο γιος του Πάπα.

https://www.tiktok.com/@bethanycoker/video/7059945201208511749

Η γυναίκα κάλεσε την αστυνομία η οποία έβγαλε τον άνδρα από το όχημα. Στο δεύτερο βίντεο ο άνδρας λέει στους αστυνομικούς «μπορώ να βάλω το παντελόνι μου;» με εκείνους να αποκρίνονται «θα το εκτιμούσαμε». Αμερικανικά ΜΜΕ κάνουν λόγο για έναν άνθρωπο που πάσχει από ψυχική νόσο και ο οποίος αγνοούνταν .