Κοντά στα παιδιά του Παιδικού Χωριού SOS Βάρης βρέθηκε για δεύτερη φορά σε σύντομο χρονικά διάστημα η Περιφερειάρχης Ρένα Δούρου, κρατώντας την υπόσχεση που τους είχε δώσει από την τελευταία της επίσκεψη.

Μαζί της ήταν και η κ. Καντεράκη, εκπροσωπώντας την Πανελλήνια Ομοσπονδία Σωματείων Επαγγελματιών Πωλητών Υπαίθριων Αγορών και η οποία προσέφερε ένα σημαντικό χρηματικό ποσό για τις πασχαλινές ανάγκες των παιδιών και των Μητέρων SOS, μετά από ενέργειες της Περιφέρειας.

Τις υποδέχθηκαν ο Πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου των Παιδικών Χωριών SOS Αναστάσιος Βρεττός, ο Γεν. Διευθυντής Γιώργος Πρωτόπαπας, o Διευθυντής του Παιδικού Χωριού SOS Βάρης Πέτρος Παπαδάκης και το Μέλος του Δ.Σ. Δημήτριος Βάττης.

Στο σπίτι που βρέθηκε η κ. Δούρου μίλησε με τα παιδιά και λίγο πριν φύγει της προσέφεραν μια μεγάλη πασχαλινή κάρτα, που είχαν ζωγραφίσει τα ίδια.

Η κ. Δούρου ανανέωσε την επιθυμία της σε συνεργασία με την Πανελλήνια Ομοσπονδία να στηρίζουν όποτε μπορούν την προσπάθεια των Παιδικών Χωριών SOS.