Έκκληση προς όσους γνωρίζουν κάτι για την τύχη του δικού τους ανθρώπου να ενημερώσουν τις αρχές απευθύνει η οικογένεια του 28χρονου επιχειρηματία Μανώλη Παναγιωτάκη, τα ίχνη του οποίου χάθηκαν πριν από πέντε ημέρες στο Ρέθυμνο.

Ο 28χρονος αγνοείται από το μεσημέρι του Σαββάτου, όταν αναχώρησε από το σπίτι του στα Καστελλάκια Ρεθύμνου, με βαν λευκού χρώματος μάρκας Citroen Berlingo και αριθμό κυκλοφορίας ΡΕΗ 1598.

Οι συγγενείς του επιχειρηματία παρακαλούν εθελοντικές οργανώσεις και συλλόγους να βοηθήσουν με τις γνώσεις και την εμπειρία τους στην προσπάθεια εντοπισμού του δικού τους ανθρώπου.

Ήδη, ομάδες αστυνομικών, της ΕΜΑΚ και εθελοντών διασωστών του Ερυθρού Σταυρού έχουν «χτενίσει» σχεδόν το σύνολο του νομού Ρεθύμνου, χωρίς ωστόσο να έχουν βρει κάποιο σημάδι του 28χρονου.

Τις τελευταίες ώρες μάλιστα απευθύνθηκαν και στα μοναστήρια της περιοχής, ρωτώντας αν ο Μανώλης Παναγιωτάκης έχει βρει εκεί «καταφύγιο».

Την ίδια ώρα, αστυνομικοί παίρνουν καταθέσεις ανθρώπων που γνώριζαν καλά τον αγνοούμενο, σε μία προσπάθεια να συλλέξουν στοιχεία για τη ζωή και την προσωπικότητα του 28χρονου ώστε να διευκολυνθούν οι έρευνες. Μέχρι στιγμής ωστόσο δεν έχουν κάποιο στοιχείο που να ρίχνει φως στο μυστήριο της εξαφάνισής του.