Σημαντική βελτίωση με ηλιοφάνεια και λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες θα παρουσιάσει σήμερα  ο καιρός. Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή άνοδο, ως προς τις μέγιστες τιμές της

Στη βόρεια Ελλάδα το θερμόμετρο θα φτάσει μέχρι και τους 11 βαθμούς Κελσίου, με κατώτατη τιμή τους -6 ενώ στην Κεντρική και Νότια Ελλάδα, -3 έως 14 βαθμούς στη Δυτική Ελλάδα.

Στο Αιγαίο θα πνέουν άνεμοι έως 6 μποφόρ από βόρειες διευθύνσεις, ενώ στο κεντρικό Αιγαίο θα πνέουν σχεδόν θυελλώδεις έως 7 μποφόρ. Στο Ιόνιο οι άνεμοι θα πνέουν από βορειοδυτικές διευθύνσεις ασθενείς έως σχεδόν μέτριοι 3-4 μποφόρ

Ηλιοφάνεια περιμένουμε την Παρασκευή στην Αττική. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 0 έως 12 βαθμούς Κελσίου, αλλά στα βόρεια η μέγιστη θα είναι 2-3 βαθμούς χαμηλότερη. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις στα ανατολικά μέτριοι 4-5 μποφόρ και στο Σαρωνικό ασθενείς έως σχεδόν μέτριοι 3-4 μποφόρ.

Ηλιοφάνεια και παγετό τις πρωινές ώρες περιμένουμε την Παρασκευή στη Θεσσαλονίκη. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από -3 έως 10 βαθμούς Κελσίου. Οι άνεμοι στο Θερμαϊκό θα πνέουν αρχικά από βορειοδυτικές διευθύνσεις μέτριοι 4-5 μποφόρ, με γρήγορη εξασθένηση.

Μέσα από το weather.gr, το πληρέστερο site για τον καιρό, μπορείτε να μάθετε από την προηγούμενη μέρα, μέσα από χάρτες και ηχητικό, τον καιρό στην πόλη σας.