Με απίστευτες ζημιές στην παραλία της Γλυφάδας κατέληξε το κορονοπάρτι στο οποίο συμμετείχαν τουλάχιστον 2.000 άτομα. Νεαροί έκαψαν ομπρέλες και κάδους και μάλιστα στη θέα των πυροσβεστών έγιναν έξαλλοι, άρχισαν να πετούν πέτρες στους πυροσβέστες, με αποτέλεσμα το ένα από τα δύο οχήματα να φύγει.

Στο MEGA μίλησε για το θέμα ο δήμαρχος Γλυφάδας, Γιώργος Παπανικολάου.

«Η στεναχώρια μας είναι διπλή. Πάνω από 2.000 νέα παιδιά συγκεντρώθηκαν εδώ και δεν υπήρχε η τήρηση των κανόνων για την πανδημία, δε φορούσαν μάσκες, δεν τηρούσαν αποστάσεις. Το δεύτερο, που μας πίκρανε, είναι ότι έδειξαν μεγάλη έλλειψη σεβασμού στην προσπάθειά μας. Κάηκαν πάνω από 60 ομπρέλες, οι κάδοι των απορριμμάτων, εκσφενδόνισαν αντικείμενα στους αστυνομικούς και τους πυροσβέστες που έφτασαν στο σημείο. Η πλειοψηφία των παιδιών ήταν ανήλικα, και θέλουμε να απευθύνουμε έκκληση και στις οικογένειες των παιδιών αυτή την περίοδο να αναλάβουμε όλοι την ατομική μας ευθύνη», είπε ο κ. Παπανικολάου.

Κορονοπάρτι στη Γλυφάδα: «Θέλουμε να παραμείνει ελεύθερη η παραλία»

Ο δήμαρχος τόνισε ότι θέλει η παραλία να μείνει ελεύθερη.

«Από το Πάσχα φέτος οργανώσαμε την παραλία μας, και είπαμε στον κόσμο να έρθει στην παραλία, αντί στις πλατείες. Αυτό λειτούργησε πολύ καλά. Έχουμε συνεχόμενη παρουσία με τη δημοτική αστυνομία και τη φύλαξη που έχουμε στις μαρίνες και ο στόχος μας είναι να μην έχουμε περαιτέρω φύλαξη. Είναι ελεύθερη η παραλία και έτσι θέλουμε να παραμείνει», πρόσθεσε ο ίδιος.

«Είχαν βάλει φωτιά στις ομπρέλες.Ήρθαν οι πυροσβέστες και την έσβησαν και μετά κάτσαμε απέξω και βάλαμε μουσική. Είχαμε κανονίσει από Instagram να έρθει κόσμος, κάναμε τη φάση μας, όλα καλά» είπε ένα από τα παιδιά που συμμετείχαν στο πάρτι.