Με μεγάλη επιτυχία και πάνω από 10.000 συμμετέχοντες και επισκέπτες που ξεπέρασαν κάθε προσδοκία πραγματοποιήθηκε στις 10, 11 και 12 Οκτωβρίου, για 4η συνεχόμενη χρονιά, το Spetses mini Marathon 2014, με την υποστήριξη του Μακεδονικού Χαλβά.

Κατά τη διάρκεια του τριημέρου, το νησί κατακλύστηκε από χιλιάδες επισκέπτες, ερασιτέχνες και επαγγελματίες αθλητές από την Ελλάδα και το εξωτερικό, που έλαβαν μέρος στις πολλαπλές αθλητικές εκδηλώσεις, ανάμεσά τους και σημαντικά ονόματα του αθλητισμού, μεταξύ άλλων οι Σπύρος Γιαννιώτης, Σοφία Μπεκατώρου, Αθανασία Τσουμελέκα, Ντενίζ Δημάκη και Γιάννης Δρυμωνάκος. Εκεί, έδωσε το παρών και ο Μακεδονικός Χαλβάς, το υγιεινό γλυκό που προσέφερε σε όλους ενέργεια και δύναμη.

Το πρόγραμμα περιελάμβανε κολυμβητικούς αγώνες 3 και 5 χλμ. και αγώνες δρόμου 5, 10 και 25 χλμ. καθώς και παιδικά αγωνίσματα, όπου σε όλα ο κοινός παρονομαστής ήταν το κέφι για τον αθλητισμό αλλά και ο Μακεδονικός Χαλβάς.

Όλοι οι παρευρισκόμενοι, μικροί και μεγάλοι, απόλαυσαν τις ατομικές συσκευασίες Μακεδονικού Χαλβά και επωφελήθηκαν από την ενέργεια που προσφέρει ο διατροφικός αυτός θησαυρός, με σύνθημα «Νίκη είναι η Συμμετοχή»!

Ο Μακεδονικός Χαλβάς παράγεται από ταχίνι, δηλαδή 100% αλεσμένο σουσάμι και διατηρεί ακέραιες όλες τις ευεργετικές ιδιότητες του πολύτιμου αυτού σπόρου. Περιέχει σημαντικές ποσότητες πολυακόρεστων λιπαρών οξέων που θεωρούνται απαραίτητα για μια ισορροπημένη διατροφή καθώς επίσης φυτικές ίνες, ασβέστιο, σίδηρο, βιταμίνη Ε και φυλλικό οξύ.

Γι’ αυτό, λοιπόν, ο Μακεδονικός Χαλβάς θεωρείται ο ιδανικός σύμμαχος για αθλητές όλων των ηλικιών αλλά και για όσους επιθυμούν μια ισορροπημένη διατροφή.