Tην επίθεση στην επιχείρησή της στον Βύρωνα σχολίασε η σύζυγος του υφυπουργού Πολιτικής Προστασίας Νίκου Χαρδαλιά, Γιώτα Παναγιωτοπούλου, με μια ανάρτησή της στο Facebook.

Στη δημοσίευσή της στα social media λοιπόν, η κ. Παναγιωτοπούλου διεμήνυσε ότι παρά «την καταστροφή υλική και συναισθηματική, σε ένα κράτος κράτος δικαίου δεν χωρούν και κυρίως δεν πετυχαίνουν πρακτικές τρομοκρατίας».

«Φίλες και φίλοι μου μετά την εμπρηστική επίθεση σήμερα, θα ήθελα και από εδώ να εκφράσω τη μόνη σκέψη που κυριεύει το μυαλό μου παρόλη την καταστροφή υλική και συναισθηματική, που υπέστη σήμερα η οικογένειά μου: Δεν φοβόμαστε!», ανέφερε αρχικά.

«Σε ένα κράτος δικαίου δεν χωρούν και κυρίως δεν πετυχαίνουν πρακτικές τρομοκρατίας! Ευχαριστώ από καρδιάς όλες τις αρμόδιες αρχές που με εκπληκτική ταχύτητα λειτούργησαν, ευχαριστώ όλους εσάς που μας στηρίζετε με την αγάπη σας, ευχαριστώ θερμά όλους τους συνεργάτες μου που στάθηκαν δίπλα μου από τα ξημερώματα μέχρι τώρα και τέλος ευχαριστώ τον σύζυγό μου που στέκεται όρθιος πάντα και παντού».

Και κατέληξε στο εξής: «Η αποκατάσταση προχωράει και θα δουλέψουμε όλο το βράδυ ώστε από αύριο να λειτουργήσει κανονικά και η υποδοχή μας και το κατάστημα με τα ενδύματα. Δεν θα τους κάνουμε το χατίρι! Οι ζωές μας, οι αξίες μας, τα πιστεύω μας είναι μη διαπραγματεύσιμα και δεν τρομοκρατούνται».

Φίλες και φίλοι μου μετά την εμπρηστική επίθεση που δέχτηκε η Point of You σήμερα, θα ήθελα και από εδώ να εκφράσω τη…

Posted by Yiota PanaYiotopoulou on Sunday, May 23, 2021