Σε οριακό σημείο βρίσκεται η υπηρεσία καθαριότητας και περισυλλογής απορριμμάτων στην Τριφυλία Πελοποννήσου λίγες ημέρες μετά τις εκλογές, με τους πολίτες να πιστεύουν ότι ο δήμος βρίσκεται στον «αυτόματο πιλότο» ή χειρότερα ακόμα ότι όλα έχουν αφεθεί στην τύχη τους.

Μόλις την Τετάρτη το τελευταίο περιστατικό με το νοικιασμένο από ιδιώτη απορριμματοφόρο να πλημμυρίζει με λάδια την εθνική οδό Ελ. Βενιζέλου στη Κυπαρισσία με την Τροχαία να αποκλείει την κυκλοφορία και να γεμίζει με βρώμα ο δρόμος, αποτελεί την κορυφή του… παγόβουνου. Αυτή την εβδομάδα σε γειτονιές της πόλης ιδίως στην Πανηγυρίστρα τα σκουπίδια έκαναν κυριολεκτικά «πάρτι με κάδους» ασφυκτικά γεμάτους αποπνέοντας δυσοσμία.

Πριν από μέρες κάηκε ένα απορριμματοφόρο στο δρόμο προς το Αλιμάκι και ήταν ευτύχημα ότι δεν κινδύνεψαν ανθρώπινες ζωές, καθώς η κακή συντήρηση των οχημάτων αλλά και η ακινησία του στόλου καθαριότητας αποτελεί εξοργιστικό γεγονός ακόμα και για τους ίδιους τους υπαλλήλους.

Η αφόρητη κατάσταση που βιώνουν οι πολίτες ιδίως τώρα το καλοκαίρι επιδεινώνεται ακόμα περισσότερο αν αντιληφθεί κανείς ότι οι κάδοι στην Κυπαρισσία δεν έχουν απολυμανθεί εδώ και χρόνια.

(φωτογραφία αρχείου)

Πηγή: patrisnews